15" už i na mým mazlíkovi..
Moderátor: Blue Lanos
15" už i na mým mazlíkovi..
Takže jsem teď dostal bezvadnou nabídku na 15" kola z Hyundai a neváhám ani chviličku a nejspíš si pro ně v sobotu jedu do Prahy
Jsou sice poškrábané, ale nový (asi bílý, nebo černý) komaxit to jistí A křivý taky nejsou
Jak se vám líbí?
Jsou sice poškrábané, ale nový (asi bílý, nebo černý) komaxit to jistí A křivý taky nejsou
Jak se vám líbí?
Naposledy upravil(a) Robert dne pát srp 18, 2006 09:19, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: 15" už i na mým mazlíkovi..
Rád bych se podíval, ale nějak ten obrázek nejde!!!Robert píše:Takže jsem teď dostal bezvadnou nabídku na 15" kola z Hyundai a neváhám ani chviličku a nejspíš si pro ně v sobotu jedu do Prahy
Jak se vám líbí?
http://www.pokorneo.com/img00005.jpg
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, dost podobné těmto :
Za kolko je budeš mít a jaké jsou parametry, šířka, ET?
Za kolko je budeš mít a jaké jsou parametry, šířka, ET?
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníků myslím, že se bez úpravy lemů neobejdeš!!! A není 195 na Matízka už moc, co jízdní vlastnostiRobert píše:Jsou na tom obuté 195/65 R15, ale pro mě naprosto nevyhovující rozměr, takže nastoupí 195/45 R15 ET bohužel majitel nezná, ale tipuju, že bude max. 35-45, což by mohlo být v pohodě
Cena je víceméně lidová a to 1000,- za všechny
Cena je určitě výborná! Nechci Ti to jen hanit, je to věc názoru, ale aby ti to potom jelo
15 uz i na mym mazlikovi
Male ale pekne- http://www.chevrolet.de/matiz/matiz-zub ... yling.html
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Proc by se do blatníků nevešly?Badger píše:No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníků myslím, že se bez úpravy lemů neobejdeš!!! A není 195 na Matízka už moc, co jízdní vlastnostiRobert píše:Jsou na tom obuté 195/65 R15, ale pro mě naprosto nevyhovující rozměr, takže nastoupí 195/45 R15 ET bohužel majitel nezná, ale tipuju, že bude max. 35-45, což by mohlo být v pohodě
Cena je určitě výborná! Nechci Ti to jen hanit, je to věc názoru, ale aby ti to potom jelo
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Protože jsou moc velký a široký!!! Se zeptej Ondráše, ten s tím má dost zkušenostíRobert píše:Proc by se do blatníků nevešly?Badger píše:No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníků myslím, že se bez úpravy lemů neobejdeš!!! A není 195 na Matízka už moc, co jízdní vlastnostiRobert píše:Jsou na tom obuté 195/65 R15, ale pro mě naprosto nevyhovující rozměr, takže nastoupí 195/45 R15 ET bohužel majitel nezná, ale tipuju, že bude max. 35-45, což by mohlo být v pohodě
Ahaaa, ty mas na mysli pneumatiky Ne, 195/45 jsou v pohodě možná si občas škrtnou, ale to pak vyřešíme snížením a dorazamaBadger píše:Protože jsou moc velký a široký!!! Se zeptej Ondráše, ten s tím má dost zkušenostíRobert píše:Proc by se do blatníků nevešly?Badger píše: No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníků myslím, že se bez úpravy lemů neobejdeš!!! A není 195 na Matízka už moc, co jízdní vlastnosti
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jj, myslel jsem pneumatiky, ale vlastně i kola - spíš jejich šířku než průměr. Dorazy určitě a pokud by jsi to snížil, tak si myslím, že by jsi musel i rozšiřovatRobert píše:Badger píše:Protože jsou moc velký a široký!!! Se zeptej Ondráše, ten s tím má dost zkušenostíRobert píše: Proc by se do blatníků nevešly?
Ahaaa, ty mas na mysli pneumatiky Ne, 195/45 jsou v pohodě možná si občas škrtnou, ale to pak vyřešíme snížením a dorazama
Taky chci dávat 15" a budou to 6x15" ET45 a pneu 165/50R15