tak snad neni tak blba aby vlezla do auta nakymu sulinovidjpsx píše:Úplně mi běhá mráz po zádech při představě, že by se to stalo mojí přítelkyni.
ja uz jsem k ty bouracce rekl svuj nazor na TF, ale radsi uz mlcim
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
tak snad neni tak blba aby vlezla do auta nakymu sulinovidjpsx píše:Úplně mi běhá mráz po zádech při představě, že by se to stalo mojí přítelkyni.
No však už tě tam taky okřikovali, ne ? BTW ten chlap byl stejně starej, vlastně mladej, jako já, ale že by mne někdy napadlo omráčit mladou kočku tím, že s ní pojedu Matizem 160... Asi holt mám jiný myšlení . Nebo si nepotřebuju prodlužovat přirození vozidlem .milosh píše:ja uz jsem k ty bouracce rekl svuj nazor na TF, ale radsi uz mlcim
No jasně, to je jednoduché svézt to na někoho jinéhoHabron píše:To je přece jasný. Nemohl za to řidič, ale špatná kvalita silniceBadger píše:Je to hrozný! Nechápu, že si lidi neberou z takovýchto příklad a nedají si pokoj s hazardováním!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |