Kdo z vas to byl ?? R.I.P.

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Příspěvek od milosh »

djpsx píše:Úplně mi běhá mráz po zádech při představě, že by se to stalo mojí přítelkyni. :?
tak snad neni tak blba aby vlezla do auta nakymu sulinovi :roll:

ja uz jsem k ty bouracce rekl svuj nazor na TF, ale radsi uz mlcim :?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

milosh píše:ja uz jsem k ty bouracce rekl svuj nazor na TF, ale radsi uz mlcim :?
No však už tě tam taky okřikovali, ne ;) ? BTW ten chlap byl stejně starej, vlastně mladej, jako já, ale že by mne někdy napadlo omráčit mladou kočku tím, že s ní pojedu Matizem 160... Asi holt mám jiný myšlení ;) . Nebo si nepotřebuju prodlužovat přirození vozidlem :lol: .
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Je to hrozný! Nechápu, že si lidi neberou z takovýchto příklad a nedají si pokoj s hazardováním!!! :evil: :twisted:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
kasma

Příspěvek od kasma »

Niketory ludia sa nikdy zo svojich chyb neponaucia..aj tento to mal uz spocitane...
... ale tej baby mi je fakt luto a chudacik jej priatel...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Habron

Příspěvek od Habron »

Badger píše:Je to hrozný! Nechápu, že si lidi neberou z takovýchto příklad a nedají si pokoj s hazardováním!!! :evil: :twisted:
To je přece jasný. Nemohl za to řidič, ale špatná kvalita silnice :twisted:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Habron píše:
Badger píše:Je to hrozný! Nechápu, že si lidi neberou z takovýchto příklad a nedají si pokoj s hazardováním!!! :evil: :twisted:
To je přece jasný. Nemohl za to řidič, ale špatná kvalita silnice :twisted:
No jasně, to je jednoduché svézt to na někoho jiného :evil: :twisted: :lol: :lol:
Když je někdo de.il, tak jím i zůstane!!! :twisted: :evil:
Slečny je opravdu škoda! ALE: Na druhou stranu nemá s takovýmto člověkem sedat do auta!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Nevím, jestli jste četli všechny příspěvky v Docentově odkazu na tuning fórum - je tam mj. odkaz http://www.lambounfall.de/indexe.html - to jsem teda čuměl a ztratil iluze o luxusních autech :shock:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Odpovědět

Zpět na „POKEC“