co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
blaho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaho »

Kessler píše:Mně velice potěšilo, že i když o dva měsíce dřív a dost komplikovaně, tak přece jenom se mi předevčírem narodil synovec Jakub a díkybohu dejchá...a dokonce i řve :D Docela jsme si celá rodina oddechli, protože to s ním jednu chvíli vypadalo nahnutě, ale vše se v dobré obrátilo... :D Takže teď jedu okamžitě za bráchou do Prahy podívat se na budoucnost naší rodiny :lol:

Tak ho potom dobre zapite, aby nebol nemocný! :) :) :)
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
Reklama

Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

Vojta píše:Dnes mě moc potěšilo, že se mi po skoro 10 měsících podařilo sehnat práci. V pondělí nastupuji. Finance nic moc - v Praze by za to ani nevstali z postele. Ale už alespoň nebudu odkázán na milodar v podobě podpory.
gratulujem k najdenej robote
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

Kessler píše:Mně velice potěšilo, že i když o dva měsíce dřív a dost komplikovaně, tak přece jenom se mi předevčírem narodil synovec Jakub a díkybohu dejchá...a dokonce i řve :D Docela jsme si celá rodina oddechli, protože to s ním jednu chvíli vypadalo nahnutě, ale vše se v dobré obrátilo... :D Takže teď jedu okamžitě za bráchou do Prahy podívat se na budoucnost naší rodiny :lol:
Gratulujem
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Gratulujem Vojtovi aj Kesslerovi.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Gratulace oběma Pánům!!! ;)

Vojto: a hned bude z čeho šlechtit Matízka :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Veľmi ma pred chvíľou potešilo stretnutie s Kalosákom Jinopo-m v ZA pri jeho ceste po Slovensku.
Pokecali sme, popozerali autíčka, pofotili a tešíme sa na ďalšie stretnutie.
mino

Příspěvek od mino »

V robote nech sa darí a synovec nech si rýchlo kúpi nieaký Chevrolet aby nás bolo viacej. ;)
Škoda Roomster TSI
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Vojta, Kessler: Obrovská gratulace, pánové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mě dnes potěšilo, že jsem si pořídil nový počítač s obří obrazovkou, TV a FM kartou atd.:-)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
kasma

Příspěvek od kasma »

Mňa dnes /resp. včera večer/ potešilo ako sa mi podarilo ručne navoskovať auto a nastriekať bubny a predné kotúče. Ten lak je ako nový a leskne sa ako zrkadlo.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Díky všem...a Vojtovi přeju ať se v robotě daří 8)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
blaho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaho »

Tak mňa dnes poteší, :lol: že mi po 4 mesiacoch príde moja "vedúca" z Anglicka. Takže si to viete predstaviť! 8) Bohužial ju budem mať doma len 10 dní. :cry:
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
xpet

Příspěvek od xpet »

Tak mě dnes potěšilo, že po vcelku dlouhé a velmi nákladné léčbě je můj kocourek konečně zdravý. Ještě že máme tak skvělého veterináře!
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

Dneska ma potesilo ked som siel do nemocnice a bol som na kontrole s rukou tak doktor povedal ze je to zrastene tak som sa potesil uz iba rehabilitacie a koniec som stastny :D
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Dnes mě potěšilo, že jsem si konečně koupila koloběžku. Hlavně syn je rád, že bude mít s kým jezdit. Už jsme se byli projet v parku a je to paráda! :P
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Miso29 píše:Dneska ma potesilo ked som siel do nemocnice a bol som na kontrole s rukou tak doktor povedal ze je to zrastene tak som sa potesil uz iba rehabilitacie a koniec som stastny :D
Pozor na fotbal kámo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Odpovědět

Zpět na „POKEC“