Sport. voland VICTOR - kde nejlevneji sehnat?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Sport. voland VICTOR - kde nejlevneji sehnat?
Tenhto volant uz jsem videl v par autech a docela se mi libi, takze bych to taky rad vymenil misto toho kormidla , co je standart v nexii.
A proto shanim firmu, kde by byl nejlevnejsi, v dnesni dobe neni penez nazbyt a proto kazda usetrena koruna prijde vhod
pro upresneni, na www.autodoplnky.cz ho maji za 1980kc a je to tento typ:
sportovní volant -LASER PUR poliuretan /průměr volantu -300mm
A proto shanim firmu, kde by byl nejlevnejsi, v dnesni dobe neni penez nazbyt a proto kazda usetrena koruna prijde vhod
pro upresneni, na www.autodoplnky.cz ho maji za 1980kc a je to tento typ:
sportovní volant -LASER PUR poliuretan /průměr volantu -300mm
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Blue Lanos
To je pravda to kormidlo co tam mame je dobre akurat tak na Titanic Uz som to preberal s Akrim, ci by nepasoval napr. volant z Golfa 4 on ma celkom pekny design a je mensi. Este sme s eMKom sedeli v SEATE Leon a v Tolede a tam je tiez taky sikovny volantik Neviete preco sa davali na daewoo taketo kormidla ked Seat aj VW maju seriove uz take mensie??
BTW Je mezne namontovat na Lanos hociaky volant? (nemam airbag)
BTW Je mezne namontovat na Lanos hociaky volant? (nemam airbag)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Ja bych rekl ze pujde jakykoliv, jen bude potreba nejaka redukce, pokud by to nepasovalo.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Chtel jsi rict ze mas taky to kormidlo s airbagemPepe píše:Mě osobně se ten můj docela líbí (mám ten s airbagem)
- Dáša Olomouc
..
Naposledy upravil(a) Dáša Olomouc dne pát črc 09, 2004 13:37, celkem upraveno 1 x.
Dáša
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
- Dáša Olomouc
Daso, copak to je za dvojsmyslny hlasky?
- Dáša Olomouc
nejde o zavodni, ale proste to original kormidlo daewoo je moc velky. podivej se na jiny auta, ty nemaj tak velky volantyPepe píše: Já mám cestovní vůz, ne závodní speciál
tatko mal kedysi davno ladu a tomu hovorim kormidlo. v cene bol zahrnuty aj posilnovac ruk
ked sme presli z lady na auto s posilnovacom, tak som mal problem sa udrzat na ceste a hlavne som vobec nepocul motor. na ziguliaku ked som pridal plyn, tak to riadne zaburacalo a okolity ludia vedeli ze ide sovietskaja masina
ked sme presli z lady na auto s posilnovacom, tak som mal problem sa udrzat na ceste a hlavne som vobec nepocul motor. na ziguliaku ked som pridal plyn, tak to riadne zaburacalo a okolity ludia vedeli ze ide sovietskaja masina