Admin uz ma 2 auta :) (nexia stale na prodej)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
na to svetlo se poradne mrknu, stejne snad budu casem mit xenony, tak bude vymena
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Urcite na to kukni ja som si toho ani nevsimol, az po tom co to blaho spomenul Troska je to vidiet ked vies co hladasblaho píše:Neviem, či to je iba moje zdanie, ale nemala tá Tvoja Astra menený pravý svetlomet? Pretože na tých prvých fotkách keď ju máš odfotenú spredu, tak ten pravý svetlomet (na fotke na ľavej strane) je krásne čírí a ten ľavý vyzerá už trošku zajítý rokmi. Ono o nič nejde, len som si tak všimol a možno to je len lom svetla.
Inak prajem veľa šťastných kilometrov aj s novým prírastkom do rodinky.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
jo koukal sem uz, navic mi levy sviti jinak, zitra to prohlidnu na svetle, kde je chyba
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
pokud jo tak je to kurevsky dobre opravenyJRD McLAREN píše:..nebolo to tuknutee.. ??
radsi to nezjistuju
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Použil jsem takovou plastovogumovou stěrku co se dodává k kitu na autamipo píše:Šmankote, to je nápad. Ondráš radil kreditku, ale tá sa mi tam nevojde. Zajtra preleziem mamke kredenc a ide sa meniť:-)
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Blue Lanos
kamarat a byvali clen lanosik takto kupil toho zeleneho lanosa a este som sa divil jakto ze nema na kapote ani na narazniku jamky od kamenov!!! Neskor zistil, ze to bolo tresnute a vsetko nastriekane no a odvtedy som mu tu peknu kapotu a naraznik nezavidel Inak kukni ci su nejake jamky na kapote pac na aute aj tam kde sa neposypa kamenmi tak by tam nejaky sram mal byt Ak je cista aj naraznik tak.... to hupslo do niecoho
http://www.cardomain.com/id/27101976
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno chalani,
No je to tak aj s tou kapotou, ako napísal mrk. Ja som si to všimol hneď, ale nechcel som byť taký negatívny, lebo celkovo vyzerá naozaj pekne. Nemyslím si, že to bolo nabúrané, lebo uchytávací plech na svetlomet + prednú masku je jednej farby, pôvodnej. Iné sú len šróby na uchytenie svetlometu, jeden je hrdzavý a druhý je čierny, kdežto na druhej strane sú nerezy. Vyzerá to skôr, ako keby to bolo poškrábané a čiže prelakované, alebo ak ťuknuté, tak len zľahka, lebo by ten stĺpik bol pohnutý a tiež by bol prestriekaný. Každopádne si z toho netreba robiť hlavu vedúci, lebo to je fakt pekný kus a krásna farba. Túto modrú možem.
No je to tak aj s tou kapotou, ako napísal mrk. Ja som si to všimol hneď, ale nechcel som byť taký negatívny, lebo celkovo vyzerá naozaj pekne. Nemyslím si, že to bolo nabúrané, lebo uchytávací plech na svetlomet + prednú masku je jednej farby, pôvodnej. Iné sú len šróby na uchytenie svetlometu, jeden je hrdzavý a druhý je čierny, kdežto na druhej strane sú nerezy. Vyzerá to skôr, ako keby to bolo poškrábané a čiže prelakované, alebo ak ťuknuté, tak len zľahka, lebo by ten stĺpik bol pohnutý a tiež by bol prestriekaný. Každopádne si z toho netreba robiť hlavu vedúci, lebo to je fakt pekný kus a krásna farba. Túto modrú možem.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
odchyluji se trochu tematu, neparkoval si dnes kolem 11 v ulici 28 řina v tp. mam takovy dojem ze sem te mijel zrouna kdyz si parkoval a nebo si to nebyl ty ale byla to astra G tvoje barva to sem si temner jisty
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
kde to je? byl jsem jen pracovne v predlicichSlavek píše:odchyluji se trochu tematu, neparkoval si dnes kolem 11 v ulici 28 řina v tp. mam takovy dojem ze sem te mijel zrouna kdyz si parkoval a nebo si to nebyl ty ale byla to astra G tvoje barva to sem si temner jisty
a co se tyce nejakyho bourani, me to neva, kdyz vidim ze to je jakz takz opraveny v pohode. za ty prachy to je pohodicka, na vse co to ma v zakladu