Dalsi kto chce od nas zdrhnut!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Cena je to po přepočtu na CZ opravdu dost vysoká!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Reklama
- Blue Lanos
Tak co lacetti nezlevnilo ked si nejak do neho nejel??milosh píše:Dane, neboj, ja cekam az lacetti zlevni a jdu do nej No driv ale asi do predchoziho modelu, uvidime
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
ale prd, jen proste srovnani nubira vs. astra mi vysla astrule. sice drazsi, ale kvalitnejsi a proste bude lip votunitHabron píše:Tak Milosh teď zase bude prosazovat Astru. Loni to ještě bylo ... kup si nexii
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Jasne ze sme to poznali
Ale k tomu tuneni Mildo to si myslel ako zert doufam Lebo ty tunit teda urcite nebudes skor predas aj tie alu kola co su na nej a das tam plechace (to bol tiez vtip ak to jde poznat)
Ale k tomu tuneni Mildo to si myslel ako zert doufam Lebo ty tunit teda urcite nebudes skor predas aj tie alu kola co su na nej a das tam plechace (to bol tiez vtip ak to jde poznat)
http://www.cardomain.com/id/27101976
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Nebudem si tu přece hanit auta , ale nepříjde mi Astra kvalitnější než Nubira, spíš dražší , protože je německá , ale Opel není pro Němce tou nejprestižnější automobilkou......... Korejci musí držet krok s Evropou a pořád se mají ještě co prosazovat na trhu , takže tam se ta kvalita spracování hlídá asi víc .
Ale nebojím říct , že ti opravdu závidím ten automat , kdysi jsem jel automatem mojí šéfky ( honda CRX ) do Norimbega na otočku a byl to zážitek , tenkrát asi i z auta ........
Ale nebojím říct , že ti opravdu závidím ten automat , kdysi jsem jel automatem mojí šéfky ( honda CRX ) do Norimbega na otočku a byl to zážitek , tenkrát asi i z auta ........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Co na ní chceš votunit ? Kdyby jsi chtěl vodtunit , tak přední spojler ( ten gumovej ) pasuje na Matize , já a Ondra ho tam máme a tuším , že ho shání Badger ( má zlatýho Matize) .....milosh píše:ale prd, jen proste srovnani nubira vs. astra mi vysla astrule. sice drazsi, ale kvalitnejsi a proste bude lip votunitHabron píše:Tak Milosh teď zase bude prosazovat Astru. Loni to ještě bylo ... kup si nexii
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak kolegovia dnes Objednany novy Hyundai Accent 1,5 CRDI VGT v krasnej svetlulinko modro sedej metalize ako ma Dan lacetti v kombiku do tyzdna je doma ... v plnej palbe ... 110 konikov ) juhaha ako sa tesim ... ale nessinka ostava doma
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Nerobia Astry náhodou v madarsku?Tomáš píše:Nebudem si tu přece hanit auta , ale nepříjde mi Astra kvalitnější než Nubira, spíš dražší , protože je německá , ale Opel není pro Němce tou nejprestižnější automobilkou......... Korejci musí držet krok s Evropou a pořád se mají ještě co prosazovat na trhu , takže tam se ta kvalita spracování hlídá asi víc .
No jeste aspon jednu vec v cem ma astra caravn + zadek je peknej, proti nubire a kola nejsou tak zalezly. Jinak ma lepsi tvar kastle, sedacky, palubku, no celkove mi to prijde lepsi, ale fakt to nema cenu se tady dohadovat esli je lepsi korejec nebo nemec, myslim ze to je jasny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
miloschi tak ja taky zacnu srovnavat
astra v vovo V40 ,,,,,,,.......!!!!!....!!!!,,,,,,!!ůů!!!__ myslim ze sem vyhral
astra v vovo V40 ,,,,,,,.......!!!!!....!!!!,,,,,,!!ůů!!!__ myslim ze sem vyhral
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW