Výměna žárovek osvětlení středového panelu ovládání vzduchot
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Tak to nam Zuziku prozrad, kde ty zarovicky koupilas, kolik zaplatilas a jestli maj i zeleny A hlavne kolik maj mit Voltu a jestli se tam nedaji dat i diody, kdyz uz jsme u tohozuzu píše:Pánové, taková výměna žároviček je otázkou pěti minut, taky už to mám za sebou, teď mám osvětlení palubky i ovladače topení pěkně do modra a je to moc pěkný
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Dáša Olomouc
Miloshi, tak jsem sáhla do peněženky a koukla na nově koupené a ještě nezamontované: 1 ks stál 7 Kč, barva bílá, a je na nich nápis TE 12/1,2 n3M.
Zpráva od Jirky - odborníka: 6V je málo (zhoří), 12 V je akorát (ta správná - palubní napětí je 12 V), 24 V bude málo svítit (má větší odběr, neví co na to řeknou pojistky).
Otázka k diodám: bylo by nutno rozdělat celou palubku až k tišťáku a diody na něj naletovat (žárovky mají "fousky", které se o ten tišťák opírají a jsou přitlačovány paticí na bajonet).
Víc informací nemůžu poskytnout.
Zpráva od Jirky - odborníka: 6V je málo (zhoří), 12 V je akorát (ta správná - palubní napětí je 12 V), 24 V bude málo svítit (má větší odběr, neví co na to řeknou pojistky).
Otázka k diodám: bylo by nutno rozdělat celou palubku až k tišťáku a diody na něj naletovat (žárovky mají "fousky", které se o ten tišťák opírají a jsou přitlačovány paticí na bajonet).
Víc informací nemůžu poskytnout.
Dáša
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
Daso, dik, to bylo vycerpavajici
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Dáša Olomouc
OK, tak mi rekni, kdes ty zarovky koupila, protoze ja jeu nas sehnat nemuzu. Ale ja nechci bily, spis zelenyDáša Olomouc píše:Není zač, až někdy zas něco budeš potřebovat, řekni hned, že se mám zeptat Jirky a nekecat nesmysly. Bude to rychlejší.
- Dáša Olomouc
Koupila jsem je v Olomouci v mototechně u Václavského náměstí. Jestli mívají zelené to nevím, tenkrát jsem ukázala co chci a prodavač šáhnul a vytáhnul , ale můžu se Ti zeptat. Ale dnes ne, dnes se tam nedostanu, dnes musím jít vyreklamovat modem na PC (blbeček nechce vytáčet internet).
Dáša
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
Dnes jeste nekdo pouziva modem?Dáša Olomouc píše:Koupila jsem je v Olomouci v mototechně u Václavského náměstí. Jestli mívají zelené to nevím, tenkrát jsem ukázala co chci a prodavač šáhnul a vytáhnul , ale můžu se Ti zeptat. Ale dnes ne, dnes se tam nedostanu, dnes musím jít vyreklamovat modem na PC (blbeček nechce vytáčet internet).
- Dáša Olomouc
no jasne, modem, ale ja mam v praci pevnou linku a doma uz taky, takze modem tak nejak uz "nepamatuju"Dáša Olomouc píše:No, a jak se nadává té mršce, kterou strčíš do počítače abys mohl internetovat? Modem, nééééééé?
- Dáša Olomouc
Jen v připadě ADSL, ISDN popř slavnýho Karnevalu či Chella. Ti co maj Wi-Fi maj jenom siťovou kartu - jako třeba já.Radmont píše:ak sa nemylim, tak pevna linka pouziva tiez modem (kablovy)milosh píše:no jasne, modem, ale ja mam v praci pevnou linku a doma uz taky, takze modem tak nejak uz "nepamatuju"Dáša Olomouc píše:No, a jak se nadává té mršce, kterou strčíš do počítače abys mohl internetovat? Modem, nééééééé?