Admin uz ma 2 auta :) (nexia stale na prodej)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

... a co tak nam dodat nejake informacie km/vek/dovoz odkial atd :D

Podla toho kvaltu to zdejsi asi nebude :lol: lebo tu si malokto kupi automata :lol:

V nasej firme ked kupovali jednemu soferovi co vozi navstevy a vstkych k lietadlam a tak auto tak sa ho pytali ze ake auto chce vybral si audi A4 3,2l motor (pekna strojovna) a hlavne sa ho pytali ci to moze byt automat? On razne odpovedal, ze v ziadnom pripade automat citujem "vsak mam lavu nohu a pravu ruku zdravu naco by mi bol automat" :lol: :lol: :lol: inak ma cez 50 urcite ;)
Jo a hlavne si tu jazdu natrenuj bez rodiny a ked NIKOHO nebudes mat za kufrom. Kolegovia boli v USA sluzobne a v pucovne su zobrali nejakeho chevroleta (nieco ako captiva) a jeden hovori, ze aby si sadol na nohu lebo sa pomyli a stalci spojku az na podlahu :D -neposluchol!
Uz asi po 2 dnoch jazdenia bol taky macher ze uz mal aj laket frajersky oprety na otvorenom okne ako keby tam jazkdil 20 rokov az jedno rano... isli na privadzac dialnice po ktorom sli uz asi 20x tak zrazu si ten frajer pomyslel, ze to netaha (bol to mierny kopcek) tak ze podradi :!: :!: a to nemel delat :lol: samozrejme stlacil "spojku" az na podlahu auto v momente zatavilo a zenska na Neone jebl* do nich pac nepocitala, za zastavia na 1 metri. Samozrejme, ze chyba bola u nej :( pac nedodrzala bezpecnu vzd. :roll: aj ked ten somar si pomylil spojku a brzdu!!

Takze mildo fakt si davaj pozor a nemysli si, ze hned si macher a nemoze sa ti podobne stat!! Jazdil si 10r. na klasike a reflexi mas dobre vzite to sa tazko odvyka tak aby si si neznicil zadnu cast auta a pripadne neublizil rodinke.

To som nechcel strasit len som to uviedol ako usmevnu prihodu :idea:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Blue, neboj, minulou sobotu sem hodinu jezdil s kamosovou VW Borou v automatu, kdyz sem byl v r.2001 v USA taky sem prohnal Chrysler Voyager a ted s astrou jsem jel z Plzne 200km a dobrych 200 uz od ctvrtka najel, takze zadna krec. Porad jeste prohanim trosku nexii a sednu a jedu, zadna krec nebo mylka pri slapani na pedaly. Je to o zvyk ;)

Je to teda rv.98, 1.6 16V 100koniku a najeto tech 68t, vypada ze to nikdo snad nepretocil :lol: Je to z nemecka, ale koupeny v CZ bazaci, ktery vozej DE auta. Uz jen musim vymenit naplne, udelat rozvody, koupit novou baterku a pneu a jedu 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Blue Lanos

:D Milosh nebudes verit ale ja mam presne tolko isto km teraz :shock: :D aj za tie roky takze by to mohla byt pravda. Takze mame rovnako stare auto ted ;)
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Pěkný,pěkný.. :) Dejwáckej motor :) (Kapku novější,ale je to Daewoo,nebo je Daewoo Opel? To je vlastně jedno :) ) No a automat je na normalní,pohodový,denodenní ježdění super věc. Ale kdo se nechce nudit,zkombinoval bych to s TipTronicem a na supersporty jedině manuál :) Takže gratulace, Miloši!
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
milosh

Příspěvek od milosh »

T-PK píše:Pěkný,pěkný.. :) Dejwáckej motor :) (Kapku novější,ale je to Daewoo,nebo je Daewoo Opel? To je vlastně jedno :) ) No a automat je na normalní,pohodový,denodenní ježdění super věc. Ale kdo se nechce nudit,zkombinoval bych to s TipTronicem a na supersporty jedině manuál :) Takže gratulace, Miloši!
motory rekl bych byly vzdy Opel, ale daewoo si to vypujcila, jako treba u nexie skoro vse vcetne kastle :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Ten automat je to nejlepsi co muzes koupit manzelce. Nemuzes ji nikdy rict ze jede blbe :lol: automat si proste jede sam, jednou jsem zkusil VW Passata a vubec me to nevadilo.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
milosh

Příspěvek od milosh »

conpet píše:Ten automat je to nejlepsi co muzes koupit manzelce. Nemuzes ji nikdy rict ze jede blbe :lol: automat si proste jede sam, jednou jsem zkusil VW Passata a vubec me to nevadilo.
vid, ja si rikam 8)

tady sou naky parametry, myslim ze to tady jeste neni.

rv.1998, 74kw, ABS, 2x airbag, el. okna + zrcatka, klima, alu kola, otackomer, posilovac, radio kazeta-brzy bude vymena, stresni nosic, tonovany skla, vyhrivany zrcatka, vyhrivany zadni okno, vyskove nastav. sedadlo ridice, central s dalkou, jako bonus super velkej kufr skoro na 2 kocarky a bonus od prodejce temer vybita baterka :lol:
Blue Lanos

Kraasna vybava tu zavidim :oops:
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Blue Lanos píše:Kraasna vybava tu zavidim :oops:
dik, no jeste dodelam palubni PC, a naky dalsi vychytavky a bude to ok ;)
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja ji vybiral hlavne podle tohodle, to je pro me ted dulezity, omluvte tu spinu, fotak tomu jeste pridava, neni to tak hrozny, v tydnu to jedu nechat cely vycistit zevnitr i zvenci, stoji to skoro litr ale pak to prej bude jak novy 8)

Obrázek
Serpico

auto

Příspěvek od Serpico »

Milosh, gratulujem k autu, k automatu jde o zvyk ale podstatný je, že manželka bude jezdit a to je mnohdy k nezaplacení. Já jsem tu svou nikdy nepřesvědčil má ŘP, a to i přesto, že jsem svého času byl učitelem v autoškole a celkem k tomu měla vlohy. Zvládala jízdu na ledě, na parkovišti a to jsem ji to ještě rozházel, měla cit ale prostě já se bojím druhých konec tečka.
Proto opakuji důležité je bude jezdit, a potom manželství je nekonečný kompromis o dvou neznámých. Nevím jestli jsem to nepřehlídl, pochlub se s cenou ( kupuješ dle Nexie dobře). Takže ať Vám to jezdí. To Vám přeje mladej kluk 55let. Měj se.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
milosh

Příspěvek od milosh »

Milane dik, snad ji jezdit prinutim. v nexii uz ji to slo, tak toto bude myslim jednodussi, teda minimalne rozjezdy :lol:

Cena byla 130 koliku, PC 139 ale o 9 litru jsme to ukecali, coz je myslim dost slusny, ale je to automat, ty se u nas moc neprodavaj, tak asi proto byla takova slevicka... ;) Byl jsem pro ni az v Plzni tak pri zpaecni ceste skoro 200km jsem ji poradne protahnul. Zatim na me auti ceka ve sluzebni podzemni garazi, ale nejsem si jistej ze to pojede hned, bo baterka je ko a v patek uz jsem to malem ve meste nenakopnul, takze i ta bude muset byt nova, ale co, radsi vse koupim novy co je potreba at se pak nemusim bat kde se me to vysype.

Zitra jdu pro znacky a technicak, uz to vidim jak tam budu cekat pul dne :roll:

A doufam ze nexii prodam brzy at nemusim splacet takovej balik, precejen neberu 50 litru, ze? :D
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

hmmm, auto je to veeeelmi pekne, sice asi o rok novsie od Nexie ale skoro 3x drahsie, tie ceny v CZ mi nejako nesedia. tak aspon nech poslucha ;)

to nema palubny pocitac v serii ? sa mi zdalo ze na tych hodinkach byva pc v serii. skoda.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
milosh

Příspěvek od milosh »

mrk píše:hmmm, auto je to veeeelmi pekne, sice asi o rok novsie od Nexie ale skoro 3x drahsie, tie ceny v CZ mi nejako nesedia. tak aspon nech poslucha ;)

to nema palubny pocitac v serii ? sa mi zdalo ze na tych hodinkach byva pc v serii. skoda.
jak ktera verze, treba se dela verze Elegance se drevenym dekorem, radickou atd... ale to se mi totalne nelibi, palubak za 4 litry sezenu a budu to mit v pohode ;)

3x drazsi mozna, ale vetsi, vybavenejsi, bezpecnejsi atd... navic to je jeste vyssi trida nez fabie, tak si to vem...
Blue Lanos

Ta cena je bohoffska :P Si predstav ze lanos nas stal 344tis Sk no nech 300 klaciku vasich ale nemoze sa porovnavat s Astrou :cry: :cry:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“