To si mne Cudro moc nepotesil.Pristi mesic jedu do Ostravy a tam jsou sami profici.Nemas tuseni jak to odsrubuji bez toho nadstavce.Cudro píše:Tie bezpecnostne skrutky su vyborne. Mam ich tiez na Evand a tvrdia ze zatial je to najlepsie co je na trhu. Samozrejme proti specializovanim zlodejom to nepomoze ale nejakeho obycajneho chmataka to odradi.
Diesel 2,0 v EVANDE
Moderátor: Blue Lanos
Diesel 2,0 v EVANDE
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Reklama
Maju na to take specialne kluce s vysuvacimi ihlickami, ktore sa prisposobia ku kazdemu profilu. Myslim ale ze nemusis mat strach, pretoze roztec Tvojich dier na diskoch pasuje na maloktore auto a hlavne nepasuje na Octaviu, takze taky disk nemaju vlastne komu predat, jedine ze by ho predali Tebe.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Diesel 2,0 v EVANDE
Tak to jsem zas o neco chytrejsi,a hlavne jsi mne potesil.
Diesel 2,0 v EVANDE
Minuly tyden jsem byl v cesku,najezdil jsem zhruba 1700km,pri prumerne sporrebe 10,1L.(nesetril jsem ji).Ted bych se chtel zeptat jak Ti funguje tempomat.Mi se totiz stalo na dalnici,kdyz jsem jel do mirneho kopce (na petku)zacal jsem stracet rychlost(135kmh-na 125kmh),posunul jsem tempomat nahoru jednou,nic se nedelo udelal jsem to jeste jednou,zachrcelo a vyplo tempomat.Myslel jsem ze jsem ho oddelal,ale funguje,Jenomze se mi zda ze to neni ono(chtel bych se zeptat o kolik vam naskoci rychlost pri jednom zmacknuti.
Podla knizky, kazde tuknutie do packy smerom hore zvysi rychlost o 1.6 km/h. Tuknutie dole znizi rychlost o 1.6 km/h. Ked zapnes tempomat t.j. stlacis ten cudlik smerom k volantu, traba chylu pockat a potom stlacit packu dole. Aktualna rychlost by sa mala ulozit do pamate. Ked stlacis brzdu a chces sa dostat na povodnu rychlost, tak potlacis packu smerom hore. Po vypnuti motora sa vsetky ulozene udaje vymazu. Minule sa mi stalo v obci, to som ale isiel asi 50 km/h, ze ked som trochu nadskocil tak sa tempomat sam vypol. Podla mna je to nejaka kontaktova chyba. Odvtedy sa mi to nestalo.
Minule sa mi stalo, ze zom chcel sklopit zrkadla a sklopilo sa mi len prave. Na treti krat sa potom sklopili obidve. Neviem ci je to tym teplom ale ta elektronika ma v tomto pocasi problemy. Cele tieto srandy su zabudovane na jednej doske a staci ked tam nie je poriadna kostra a uz to blbne. To moze byt aj pripad Tvojho tempomatu.
Minule sa mi stalo, ze zom chcel sklopit zrkadla a sklopilo sa mi len prave. Na treti krat sa potom sklopili obidve. Neviem ci je to tym teplom ale ta elektronika ma v tomto pocasi problemy. Cele tieto srandy su zabudovane na jednej doske a staci ked tam nie je poriadna kostra a uz to blbne. To moze byt aj pripad Tvojho tempomatu.
Diesel 2,0 v EVANDE
Dnes jsem to poradne vyskousel a je to tak 1.6km/h,Ale mohl bych prisahat ze predtim mi to delalo 2.5km/h.
Diesel 2,0 v EVANDE
Dnes jsem umyval auto poprve rucne,zjistil jsem ze mi nejaky darebak poradne poskrabal dvere.Nastesti je to na gumne,ale na te mam taky metalizu.
S tym nic neurobis. Ja som si tiez vcera vsimol ze na lavom prednom blatniku mam skrabanec, asi niekde z parkoviska. Je to ale na takom mieste ze nechapem cim ma tam mohol oskriet. Ostla tam len stopa po cervenej farbe. Tiez by som mu najradsej ruky dolamal.
Diesel 2,0 v EVANDE
Tak uz neni nic videt,2 krat jsem to prestrikal metalizou anakonec pruhlednym lakem.Dnes jsem to natrel Nano politurou(Sonax) je to nejaka novinka,kdysi jsem pouzival nano clean na okna,bylo to super hlavne na zadnim okne,kde neni sterac. http://www.nanoproofed.de/ http://cgi.ebay.de/Sonax-Xtreme-Polish- ... dZViewItem
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Moc se mi to líbí
Moc se mi líbí chlapci " Evandáci " jak si tu pěkně debatíte a vzájemně se
tu svěřujete se svými zkušenostmi.Tak to má být a vypadat na tomto foru.
Jsem sice " Matízkář " ale jak vidíte, zajímá mne na tomto foru debaty všech
Daewoo/Chevroletáků. Přeji všem hezký den bez problémů, " Vazoun "
tu svěřujete se svými zkušenostmi.Tak to má být a vypadat na tomto foru.
Jsem sice " Matízkář " ale jak vidíte, zajímá mne na tomto foru debaty všech
Daewoo/Chevroletáků. Přeji všem hezký den bez problémů, " Vazoun "
Dik za pochvalu Vazoune. Ja tiez pozeram po inych forach na Daewooclube, lebo ma zaujimaju aj ich problemy.
Minuly tyzden som bol v Tatrach s rodinou. Z Bratislavy do Tatranskej lomnice plus nejake vylety, som spravil 808 km s priemernou spotrebou 9.0 l/100 km, co nie je zle na 5 dospelych ludi v aute s batozinou. Takze v celku som spokojny.
Ked som sa vracal domov tak som pri Povazskej Bystrici na dialnici zapol tempomat a az do Bratislavy fungoval perfektne. Az v Bratislave mi zacal z nicoho nic vypinat. Neviem ci uz toho mal plne zuby a odmietal v tom teple pracovat ale vsimol som si ze po dlhsom pouzivani zacne vypinat. Nastavim rychlost a po chvili zhasne symbol Tempomatu. Ked ho zapnem, chvilu ide a zase vypne. Na druhy den uz ale isiel bez problemov. Clovek s tym ani nemoze ist do servisu lebo je to nahodna chyba a ako na potvoru to v servise bude fungovat. Ked to bude robit castejsie, tak to budem musiet nejako riesit.
Minuly tyzden som bol v Tatrach s rodinou. Z Bratislavy do Tatranskej lomnice plus nejake vylety, som spravil 808 km s priemernou spotrebou 9.0 l/100 km, co nie je zle na 5 dospelych ludi v aute s batozinou. Takze v celku som spokojny.
Ked som sa vracal domov tak som pri Povazskej Bystrici na dialnici zapol tempomat a az do Bratislavy fungoval perfektne. Az v Bratislave mi zacal z nicoho nic vypinat. Neviem ci uz toho mal plne zuby a odmietal v tom teple pracovat ale vsimol som si ze po dlhsom pouzivani zacne vypinat. Nastavim rychlost a po chvili zhasne symbol Tempomatu. Ked ho zapnem, chvilu ide a zase vypne. Na druhy den uz ale isiel bez problemov. Clovek s tym ani nemoze ist do servisu lebo je to nahodna chyba a ako na potvoru to v servise bude fungovat. Ked to bude robit castejsie, tak to budem musiet nejako riesit.
Diesel 2,0 v EVANDE
Tak s tempomatem prozatim to jede, az nato jedno vyskoceni.A jak jsi spokojeny s ukazatelem stavu paliva!Ja teda ne,kdyz uz to je na cervene tak tam mam jeste 13L a to mi jde na nervy,poprve jak se mi to stalo,jsem mrknul na stav paliva(cestou do ceska)bylo to na cervene,tak jsem po puhodine jizdy natankoval na benzince z nouze, ale bylo tam jeste 10L.Mame tam vubec nejaky zvukovy signal nebo neco podobneho.U nas v servisu rikaj ze asi jo ale jak to funguje to si prej musim skusit sam.
S ukazovatelom paliva tiez nie som spokojny. Ked mi ukazuje polovicu nadrze tak viam ze je tam viac ako polovica. Ten ukazovatel vobec nie je linearny. Su oblasti ked rucicka klesa rychlejsie a inde zase pomalsie pri rovnakom pocte kilometrov. Uz som si zvykol aj na to ze ked nastartujem motor, tak vzdy ukazuje ten ukazovatel menej ako ked som motor vypinal. V Nubire to bolo lepsie vymyslene. Tam rucicka ostala na svojom mieste aj pri vypnutom motore. Zrejme tam bola nejaka brzda, ktora ju pri vypnutom zapalovani fixovala.
Vyskusal som uz aj to ci funguje kontrolka benzinu. Ked zacne svietit, tak je tam asi 7-8 litrov benzinu. Rucicka Ti musi prist az uplne na nulu a az potom zacne svietit kontrolka. Najprv zacne svietit tak slabo a postupne sa rozsvecuje viac.
Vyskusal som uz aj to ci funguje kontrolka benzinu. Ked zacne svietit, tak je tam asi 7-8 litrov benzinu. Rucicka Ti musi prist az uplne na nulu a az potom zacne svietit kontrolka. Najprv zacne svietit tak slabo a postupne sa rozsvecuje viac.