Svěrlo v zavazadlovém prostoru ?

Moderátor: Blue Lanos

jakub

Příspěvek od jakub »

V.Brousek píše:Máš pravdu,5 watová žárovka to je žár co.Musím dávat pozor abych nevyhořel.
:) jj, je to tak, zabudoval bych tam automaticky hasici system ;)
Reklama

Rado

Příspěvek od Rado »

No a este by si to mohol napojit cez GPS na hasicov :lol:
A tiez by som vytiahol zadne sedanky a dal tam minimalne dva penove pristroje. ;) netreba zabudat ani na azbestove oblozenie kufru. Sa tu zahravas z dost nebezpecnymi vecami
Istota je gulomet :lol: :lol: :lol:
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Děkuji za radu.
tak jsem urval čidla hlásiče požáru ze stropu a mám je namontované v kufru,blízko žárovky.Nyní čekám až pojedu v noci,co to bude dělat.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Když už je tady taková plodná debata :lol: , ty čidla jsou kouřový , nebo teplotní ? Jenom aby to nehlásilo požár v létě na parkovišti , když je v autě vedro . :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Jarda69

Příspěvek od Jarda69 »

Jo a řidič musí povinně nosit nehořlavou kombinézu..
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
Docent

Příspěvek od Docent »

Tomáš píše:Když už je tady taková plodná debata :lol: , ty čidla jsou kouřový , nebo teplotní ? Jenom aby to nehlásilo požár v létě na parkovišti , když je v autě vedro . :lol: :lol:
Eště že tady nejsou moderátoři takoví kokoti jako na Mobilmanii, napsal jsem "Osral" a dostal první napomenutí, podotkl jsem směrem k moderátorovi že nejhorší je iniciativní jedinec s IQ v pásmu debility a smazal mně všechny příspěvky :lol: .
BTW čidla od alarmu ve Fóbii mně hlásily i pohyb vzduchu, nemoh jsem nechat pootevřený okýnka v létě ani doma na dvoře, jinak to hned ječelo :cry: .
Diax

světlo zavazadlového prostoru Matiz II

Příspěvek od Diax »

Koukal jsem dneska pod záslepku světla v zavazadlovém prostoru Matize II. Instalace jsou připraveny, teď už jenom koupit to světýlko, otázka je kde? Porádí mi někdo? Koukal jsem na autodíly Krč, ale tam jsem to bohužel nenašel.

Díky.
Docent

Příspěvek od Docent »

Na Autodíly Krč jse zkus obrátit mailem, popiš jim co chceš, nebo pošli obrázek. Já jsem teď takhle sháněl silentbloky na zadní vodící tyč a v pohodě, za týden jsem je měl.

EDIT: Kuwa, doplň si do profilu alespoň přibližné bydliště, já bych dost nerad radil Brňákovi :lol: :!: .
Bergman

Příspěvek od Bergman »

A nemáš to jedno komu radíš ? Hlavně že poradíš dobře, to je důležité :roll:
Habron

Příspěvek od Habron »

Docent píše:já bych dost nerad radil Brňákovi :lol: :!: .
Prosím o vysvětlení.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

To Habron: Vykašli se na to, Docent ryje do každého a ve všem. Nemá cenu se zase dohadovat.
Habron

Příspěvek od Habron »

Dobře beru zpět. Některých docentových výstřelků jsem si už všiml, ale přišlo mi, že teď se už trošku uklidnil.
Docent

Příspěvek od Docent »

Habron píše:
Prosím o vysvětlení.
To jsou totiž nejchytřejší obyvatelé Čech, Moravy a Slezska dohromady, radit jim je povětšinou zbytečné, neboť sami ví všechno nejlíp ;) .
Habron

Příspěvek od Habron »

Docent píše:To jsou totiž nejchytřejší obyvatelé Čech, Moravy a Slezska dohromady, radit jim je povětšinou zbytečné, neboť sami ví všechno nejlíp ;) .
Přečetl jsem, ale vyjadřovat se k tomu nebudu.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Docent píše:
Habron píše:
Prosím o vysvětlení.
To jsou totiž nejchytřejší obyvatelé Čech, Moravy a Slezska dohromady, radit jim je povětšinou zbytečné, neboť sami ví všechno nejlíp ;) .
O tom nepochybuj ani chvíli :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“