Ľadový pot pri 35 stupňoch C na dovolenke!!!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Rodis

Ľadový pot pri 35 stupňoch C na dovolenke!!!

Příspěvek od Rodis »

Počas cesty na dovolenku tak cca 35 km pred cieľom mi začala moja Nexia "skackať" a dusiť. No poviem vám v zahraničí nič dobré.... Teda cestoval som do Maďarska ku Balatonu. Začalo to na každej križovatke pri rozbiehaní najprv na 1-ke, neskôr aj na 2-ke a postupne až po 4-ku to dochlo a kašlalo pri otáčkach okolo 2000. Zalieval ma studený pot aj bez zapnutej klimy, ale ako tak som ešte došiel... Návšteva servisu, kde ma už odtiahli a následne odhadovali závadu - buď odišlo palivové čerpadlo alebo chyba v prívode benzínu. Na moje šťastie v nešťastí to bolo deravé vedenie (3 malé dierky na asi 10 cm) pod autom hneď za palivovým filtrom.Oprava vykonaná do dvoch dní gum. hadičkami a cena - 20000 forintov, teda cca 3000 Sk. Také malé a nemilé spestrenie dovolenky... ale Nexia už domov "šlapala" ako hodinky...
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Reklama

Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

no jo v cizine radcií bez poruch, ja sem na na celi Ukrajine na to svoje nemoh sehnat blinkr na blatnik :lol: :lol: a ta je o neco veci nez Čechy :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Granko

Příspěvek od Granko »

heh, no preto uz na nexii na dovolenku nepojdem (maximalne tak do senca :). raz je to rozdelovac, potom relatko, inokedy orech v zapalovani.... :). vsetko banality, ale bez vercajgu to vzdy akurat odtiahnem do servisu. a uz ma aj preslo to nadsenie mat na dovolenke auto, takze sa rad necham odviezt/odletiet...:))
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“