Indikace rozsvícených světel
Moderátor: Blue Lanos
Indikace rozsvícených světel
Včera jsem zaznamenal, že mi přestala pracovat indikace rozvícených světel při otevřených dveřích ("pípák"). Jelikož mám matize z druhý ruky, tak nevím zda-li se jedná o vybavení přímo z fabriky. Pokud ano, setkal jste se někdo s tímto problémem? Poradíte mi kde hledat problém?
Díky.
Díky.
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Indikace rozsvícených světel
Mám Matize I a v něm to z výroby nebylo a ani jsem si to tam nedomontovával, myslím, že je to docela zbytečné, vždycky se dívám jestli svítímDiax píše:Včera jsem zaznamenal, že mi přestala pracovat indikace rozvícených světel při otevřených dveřích ("pípák"). Jelikož mám matize z druhý ruky, tak nevím zda-li se jedná o vybavení přímo z fabriky. Pokud ano, setkal jste se někdo s tímto problémem? Poradíte mi kde hledat problém?
Díky.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
světla
Čau - jak se díváš - vždyť tam přece není žádná kontrlka na indikaci rozsvícených světel - já to poznávám podle toho že pohasnou hodiny a tak silně nesvítí - nebo vystoupíš z auta a jdeš se podívat...?Jirka B.Badger píše:Mám Matize I a v něm to z výroby nebylo a ani jsem si to tam nedomontovával, myslím, že je to docela zbytečné, vždycky se dívám jestli svítímDiax píše:Včera jsem zaznamenal, že mi přestala pracovat indikace rozvícených světel při otevřených dveřích ("pípák"). Jelikož mám matize z druhý ruky, tak nevím zda-li se jedná o vybavení přímo z fabriky. Pokud ano, setkal jste se někdo s tímto problémem? Poradíte mi kde hledat problém?
Díky.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Ano správně
Jestli jednička Standart, má zvukový signál při nevypnutých světlech nevím,
ale má " Robert pravdu " že moje SE ji má rovněž již z výroby.
Zdravím a přeji hezké odpoledné všem na foru - " Vazoun "
-----------------------
Člen MATIZ clubu - inv.čís. 20
ale má " Robert pravdu " že moje SE ji má rovněž již z výroby.
Zdravím a přeji hezké odpoledné všem na foru - " Vazoun "
-----------------------
Člen MATIZ clubu - inv.čís. 20
Měl bych dotaz kde ten origo pípák u SE najdu ?
Matiz Ice Clim 0,8 11/2004 Klima, servo, ABS, 2x airbag, okna v el, centrál na DO, automat. světla, park. senzory,
vie na to niekto odpovedat ?medzi ktoré čísla poistiek trebalo zapnúť ten pipák na svetlá???.
alebo dokonca dat link kde to tu na fore je ?
Ok už jsem ho našel, je u pojistek pod palubkou přilepenej a připojenej je na fialovej a bílej kabel kterej vede hned pod tim plastem sloupku.
Matiz Ice Clim 0,8 11/2004 Klima, servo, ABS, 2x airbag, okna v el, centrál na DO, automat. světla, park. senzory,
1. ten signalizator ma len dva droty?je u pojistek pod palubkou přilepenej a připojenej je na fialovej a bílej kabel ..
2. ten fialovy a biely kabel su pripojene na poistky, alebo sa len nachadzaju v tom priestore?
zalezi na tom ktory drot pripojim kam ? je tam nieco ako plusovy a minusovy kabel? alebo je to jedno?
Já to budu muset ještě prozkoumat a hlavně proměřit, takhle to bylo zapojený u dvou matizů na vrakáči, ale když jsem ten pípák připojil jen doma přímo na baterku tak nic nedělal takže zatim nevim.
no to sa pytamtakhle to bylo zapojený u dvou matizů na vrakáči
ako to bolo zapojene u tych matizov na vrakaci?