První opravdu veliká investice :o(

Moderátor: Blue Lanos

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

rimsy píše:K cemu je dobry mit repraky, ktery sou otoceny k zadnuim dverim? :roll:
Předpokládám, že jsi v autohifi laik, takže nebudu komentovat tvoji hloupou reakci :roll: ;)
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Robert píše:
rimsy píše:K cemu je dobry mit repraky, ktery sou otoceny k zadnuim dverim? :roll:
Předpokládám, že jsi v autohifi laik, takže nebudu komentovat tvoji hloupou reakci :roll: ;)
To Robert: Dost dobře jsem nepochopil, proč normální otázka laika na něco, je pokládána za hloupou reakci? Ty, když něčemu nerozumíš a zeptáš se, tak asi reaguješ chytře. Zřejmě ale rozumíš všemu a neptáš se. Za hloupou by spíš mohla být pokládána moje reakce :lol: :lol:
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Vojta píše:
Robert píše:
To Robert: Dost dobře jsem nepochopil, proč normální otázka laika na něco, je pokládána za hloupou reakci? Ty, když něčemu nerozumíš a zeptáš se, tak asi reaguješ chytře. Zřejmě ale rozumíš všemu a neptáš se. Za hloupou by spíš mohla být pokládána moje reakce :lol: :lol:
Omlouvám se, trošku mně poslední dobou takový otázky točí, takže proto jsem reagoval tak, jak jsem reagoval..
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Furt lepsi nez spolujezdcum topit pres sedacku do zad :lol:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Olda píše:Furt lepsi nez spolujezdcum topit pres sedacku do zad :lol:
Oni si nestěžují, ba mi i za tu masáž platí.. :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“