Předpokládám, že jsi v autohifi laik, takže nebudu komentovat tvoji hloupou reakcirimsy píše:K cemu je dobry mit repraky, ktery sou otoceny k zadnuim dverim?
První opravdu veliká investice :o(
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
To Robert: Dost dobře jsem nepochopil, proč normální otázka laika na něco, je pokládána za hloupou reakci? Ty, když něčemu nerozumíš a zeptáš se, tak asi reaguješ chytře. Zřejmě ale rozumíš všemu a neptáš se. Za hloupou by spíš mohla být pokládána moje reakceRobert píše:Předpokládám, že jsi v autohifi laik, takže nebudu komentovat tvoji hloupou reakcirimsy píše:K cemu je dobry mit repraky, ktery sou otoceny k zadnuim dverim?
Omlouvám se, trošku mně poslední dobou takový otázky točí, takže proto jsem reagoval tak, jak jsem reagoval..Vojta píše:To Robert: Dost dobře jsem nepochopil, proč normální otázka laika na něco, je pokládána za hloupou reakci? Ty, když něčemu nerozumíš a zeptáš se, tak asi reaguješ chytře. Zřejmě ale rozumíš všemu a neptáš se. Za hloupou by spíš mohla být pokládána moje reakceRobert píše:Předpokládám, že jsi v autohifi laik, takže nebudu komentovat tvoji hloupou reakcirimsy píše:K cemu je dobry mit repraky, ktery sou otoceny k zadnuim dverim?