Klima - závada nebo vlastnost ???

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

karstn

Příspěvek od karstn »

Krtku bude to asi vlastnost. Mam to auto černý a naštěstí tam nemam teploměr bo bych se tam ve 14 hodin bál sednout :shock: . Nedavno mi klimu plnili (naštěsti zdarma pač ji asi při opravě motoru asi nechtic vypustili :? ). Chladí to desně. Ikdyž fouka studený vzduch z ventilace tak v autě je hyc jak sviňa. S prace to mám přes 50km a na přežiti v autě je (přepnu ventilator na 1) tak v polovině cesty.
V jiných autech jsem vždy foukal na přední sklo a studeny vzduch pěkně klesal do prostoru a nemrzly mi kloby (nemám rád jak mi fouka tak studený vzduch do tváře) ale v teď aby to aspon nějak chladilo ve voze musim foukat středovými pruduchy.

Začínam si zvykat, je to lepši než deštivé léto nebo auto bez klimy

:?
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Reklama

karstn

Příspěvek od karstn »

Dan píše:Včera jsem koupil clonu na přední okno,takovou tu lesklou hliníkovou, neuvěřitelně mě štval rozpálený interiér po chvilce stání. Výsledek předčí očekávání, za 20 Kč v Baumarktu klesla teplota vevnitř o cca 15-20 stupňů. :lol:
Vřele doporučuju -i
vyskušám už delší čas o tom uvažuji ale sem trochu lenivy to furt natahovat ale pry vedra nepolevi tak mě ta 20 nezabije
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Dneska jsem si klimu užil. Jel jsem PB - Mělník a Z5. Vyrážel jsem v 8 ráno a v autě bylo svěžích 30 což se mi povedlo udržet celou cestu se zaplou klimu. Nejdřív poloha člověk a fuńátor za 3 a časem fuńátor za 2 a poloha jenom na okna. Dost mně štve že při poloze jenom člověk to trochu furt funí i na nohy takže mi v pantoflích mrzly palce. :x
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

můžu ti říct že v PŘÍBRAMI máte teda pěkný vedro, byli jsme tam v pondělí ,úterý na nákupu v HY a PLUSU jezdily jsme tam z Orlíku pro ty bezvadný tašky s HAEINEKENEM a že jich bylo .Jinak klima fungovala bezva i když ty kopce nahoru od přehrady byly dlouhý
naučil jsem se nejdřív foukat na celý auto ,poochlazení prostoru napřední sklo+někdy na nohy-o to sklose to trochu rozrazí aneníto tak studené
jinak kolega co s náma byl s feldou vždycky když jsme zastavily tak mi šel šahat na kolena a křičel "to neni možný"- takže asi ta klima funguje bezva

ps:koukal jsem po nějaké internetové kavárně ale našel jsem jen ty nápisy internet za 25-na celý den jenže rodina na měnechtěla čekat :shock: :P
ŘEZNÍK
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Vít, Jiří píše:můžu ti říct že v PŘÍBRAMI máte teda pěkný vedro, byli jsme tam v pondělí ,úterý na nákupu v HY a PLUSU jezdily jsme tam z Orlíku pro ty bezvadný tašky s HAEINEKENEM a že jich bylo .Jinak klima fungovala bezva i když ty kopce nahoru od přehrady byly dlouhý
naučil jsem se nejdřív foukat na celý auto ,poochlazení prostoru napřední sklo+někdy na nohy-o to sklose to trochu rozrazí aneníto tak studené
jinak kolega co s náma byl s feldou vždycky když jsme zastavily tak mi šel šahat na kolena a křičel "to neni možný"- takže asi ta klima funguje bezva

ps:koukal jsem po nějaké internetové kavárně ale našel jsem jen ty nápisy internet za 25-na celý den jenže rodina na měnechtěla čekat :shock: :P
Ten hic nemůžu potvrdit, já jsem tu už jenom na víkendy :D
A internet už vůbec nevim, kdysi bejvala možnost u náměstí, jak jsou banky a hospoda Kahann, tak nad tou lekárnu někde v patře.
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
karstn

Příspěvek od karstn »

Krtek píše:Dneska jsem si klimu užil. Jel jsem PB - Mělník a Z5. Vyrážel jsem v 8 ráno a v autě bylo svěžích 30 což se mi povedlo udržet celou cestu se zaplou klimu. Nejdřív poloha člověk a fuńátor za 3 a časem fuńátor za 2 a poloha jenom na okna. Dost mně štve že při poloze jenom člověk to trochu furt funí i na nohy takže mi v pantoflích mrzly palce. :x
To je divne. me poloha jen okna funi jemne i na nohy a poloha jen clovek je jen clovek
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

karstn píše:
Krtek píše:Dneska jsem si klimu užil. Jel jsem PB - Mělník a Z5. Vyrážel jsem v 8 ráno a v autě bylo svěžích 30 což se mi povedlo udržet celou cestu se zaplou klimu. Nejdřív poloha člověk a fuńátor za 3 a časem fuńátor za 2 a poloha jenom na okna. Dost mně štve že při poloze jenom člověk to trochu furt funí i na nohy takže mi v pantoflích mrzly palce. :x
To je divne. me poloha jen okna funi jemne i na nohy a poloha jen clovek je jen clovek
zase klasika - co kus, to riginál :evil:
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

No krtku ale v tomhle vedru asi nemuzes cekat zazraky.ona se ani neumi ochladit na 5 stupnu to diky vysoke teplote snad ani nejde.ja ji mam naplnenou asi 3 roky a chladi to porad stejne (zda se mi ze malo)ale ted kdyz v 5 sednu do auta ktere ma 60 st tak ujedu po praze asi 20 minut a z vydechu porad fouka vlazny vzduch.kdyz ale zajedu do podzemni garaze treba na 20 minut a pak vyjedu uz to chladi jako blazen a vypinam nebo stahuju.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“