Tady už končí veškerý slušný chování !!!

Moderátor: Blue Lanos

PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

jakub píše: cim te to stve?
Je mi neprijemnej ten hluk. Stejne jako je mi neprijemne, kdyz si nekdo pousti hudbu tak nahlas, ze pro radio vedle stojiciho auta neslysim to vlastni. Proste mi vadi hluk.
Reklama

jakub

Příspěvek od jakub »

PavelZ píše:
jakub píše: cim te to stve?
Je mi neprijemnej ten hluk. Stejne jako je mi neprijemne, kdyz si nekdo pousti hudbu tak nahlas, ze pro radio vedle stojiciho auta neslysim to vlastni. Proste mi vadi hluk.
dyt jsi mluvil o tom, ze za jizdy ... takove auto te behem chvilky mine ... nevidim duvod to resit

jak rikam, neco jineho je to na sidlisti nebo proste nekde, kde to muze nejak obtezovat ... ale za jizdy?? kdybych si mel vytvaret nejaky emocni vztah k ke kazde takovehle volovine, tak se nedoziju ani tricitky ... 8)

jako navic na autech jsem snad ani nevidel ty zverstva, co si lidi davaj na krosky ... prijedes na sraz a maser to tam zacne predvadet ... :shock:
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

jakub píše: dyt jsi mluvil o tom, ze za jizdy ... takove auto te behem chvilky mine ... nevidim duvod to resit

jak rikam, neco jineho je to na sidlisti nebo proste nekde, kde to muze nejak obtezovat ... ale za jizdy?? kdybych si mel vytvaret nejaky emocni vztah k ke kazde takovehle volovine, tak se nedoziju ani tricitky ... 8)

jako navic na autech jsem snad ani nevidel ty zverstva, co si lidi davaj na krosky ... prijedes na sraz a maser to tam zacne predvadet ... :shock:
Neco jinyho mas, kdyz je to nekde na srazu. Ten by poradatele meli zajistit tak, aby neobtezoval ty, ktere to nezajima. A ten, kdo tam prijde, s hlukem a pod. musi pocotat, to k tomu patri.

Ale v beznem provozu? Podle mne to tam nema co delat. Muj nazor je, ze kdyz si nekdo chce takhle "tunit" auto, tak at to dela, ale at tim neobtezuje lidi v beznem provozu. Pokud chce jezdit na srazy tak budiz, at si koupi jeste jedno auto a prives a to "vytunene" taha za tim "normalnim".

A ze za jizdy to nevadi? Co kdyz Te dojede nekde ve meste v pomalu popojizdejici kolone? To tech jeho "rvoucich 80 koni" muzes poslouchat dost dlouho.

Proste nemam rad zbytecny hluk. Z toho duvodu sem treba pri uvazovani o novem aute zamitnul Mitsubichi Lancer WGN, jeho motor je sice solidni, ale zase ne zadnej zazrak, ale ma uz pomerne ostrejsi zvuk.
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

Mne to vobec nevadi naopak paci sa mi taky hlucny zvuk z vifuku. :lol:
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Koukám, že PavelZ se řadí mezi tzv. "raply" :lol: :lol: :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Robert píše:Koukám, že PavelZ se řadí mezi tzv. "raply" :lol: :lol: :lol:
Takhle to soudit nemůžeš, každej má jiný názory!!! ;)
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Badger píše:
Proto jsem tam taky hodil ty smajlíky ;) Ale podle názorů bych ho opravdu takhle tipl, páč podle všeho mu snad vadí i zbytečný škrtnutí zapalovače :lol: :lol: :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Robert píše:
Badger píše:
Proto jsem tam taky hodil ty smajlíky ;) Ale podle názorů bych ho opravdu takhle tipl, páč podle všeho mu snad vadí i zbytečný škrtnutí zapalovače :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Tak raplum a fajnovkám bych přál prožít si posledních 14dní u nás ve vsi. Hic jaxvińa takže větrat a kapku ochladit byt jde jenom v době mezi 22 a 7 hodinou. No a každý ráno ve 4.30 nám přijede pod okna ZETOR a dobrejch 10 minut na někoho čeká se zaplym motorem a jejště ho tůruje !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Krtek píše:Tak raplum a fajnovkám bych přál prožít si posledních 14dní u nás ve vsi. Hic jaxvińa takže větrat a kapku ochladit byt jde jenom v době mezi 22 a 7 hodinou. No a každý ráno ve 4.30 nám přijede pod okna ZETOR a dobrejch 10 minut na někoho čeká se zaplym motorem a jejště ho tůruje !
Tak to neni nic moc :). Ale skoro vsude mas neco. U rodicu zase kolem baraku vede cesta do lesa k diskotece. To si zase clovek uzije v noci z patku na sobotu. Provoz jako v Praze. Ale je pravda, ze to vetsinou kolem 3 v noci konci a pak se muzes dospat. 4:30 je podstatne horsi cas. Ale na druhou stranu, jezdit ted v traktoru, to musi byt sila :(. To sileny vedro, neverim, ze by mel tu kliku a mel tam klimosku, navic moje "oblibeny tema hluk", to pak vecer cloveku musi v hlave hucet, jak ve vcelim ule.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Nevim, co myslis tim "raply" :). Proste hlucnej motor si clovek nekdy rad poslechne, ale mnohdy si treba z prace tak utahanej, ze si rad, kdyz v co nejvetsim klidu dorazis domu a tam sebou placnes na postel. A nikdy nevis, kdy na nekoho takovyho narazis. A protoze sam vim, jak me to nekdy vadi, tak preferuju auta s tichym chodem, jak kvuli sobe, tak kvuli tomu, abych s tim neobtezoval ostatni.

Jo a nekdy v noci, kdyz spatne spim, tak me dokaze vzbudit i zapalenej zapalovac, tim jak syci, tak to me pak vadi i on ;). Kdyz uz ste to nakousli :lol: .
jakub

Příspěvek od jakub »

PavelZ píše:A ze za jizdy to nevadi? Co kdyz Te dojede nekde ve meste v pomalu popojizdejici kolone? To tech jeho "rvoucich 80 koni" muzes poslouchat dost dlouho.
njn, jako nevim, co ty myslis rvoucim motorem, jako kdyz prijede nejaky pubos a jeste si zacne v kolone masirovat ego ... , ale jestli zavrhnes seriovy motor kvuli "hluku", tak pavle myslim, ze si delas zivot zbytecne slozity, mozna trosku apatie do toho premysleni ...
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

jakub píše: njn, jako nevim, co ty myslis rvoucim motorem, jako kdyz prijede nejaky pubos a jeste si zacne v kolone masirovat ego ... , ale jestli zavrhnes seriovy motor kvuli "hluku", tak pavle myslim, ze si delas zivot zbytecne slozity, mozna trosku apatie do toho premysleni ...
Myslim to, kdyz jak rikas "si masiruje ego". Kdyz stoji normalni clovek v kolone s jakymoliv motorem, tak je to v pohode.

Co sem psal o tom, ze sem zavrhl Mitsubishi, tak to bylo proto, ze ma prece jen sportovneji ladeny motor, tudiz ve vyssich obratkach ma ostrejsi zvuk, a to uz je mi pri delsi rychle jizde neprijemny. Treba kdyz jedu dal Passatem 1.9 dieselem, tak me z toho boli hlava a dela se mi spatne, jen kvuli tomu zvuku motoru. Sem na tyhle veci docela citlivej.
blaho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaho »

PavelZ píše:
Krtek píše:Tak raplum a fajnovkám bych přál prožít si posledních 14dní u nás ve vsi. Hic jaxvińa takže větrat a kapku ochladit byt jde jenom v době mezi 22 a 7 hodinou. No a každý ráno ve 4.30 nám přijede pod okna ZETOR a dobrejch 10 minut na někoho čeká se zaplym motorem a jejště ho tůruje !
Tak to neni nic moc :). Ale skoro vsude mas neco. U rodicu zase kolem baraku vede cesta do lesa k diskotece. To si zase clovek uzije v noci z patku na sobotu. Provoz jako v Praze. Ale je pravda, ze to vetsinou kolem 3 v noci konci a pak se muzes dospat. 4:30 je podstatne horsi cas. Ale na druhou stranu, jezdit ted v traktoru, to musi byt sila :(. To sileny vedro, neverim, ze by mel tu kliku a mel tam klimosku, navic moje "oblibeny tema hluk", to pak vecer cloveku musi v hlave hucet, jak ve vcelim ule.
U nás takú kliku majú, nakupovali sme teraz do výroby nejaké nové mašiny a majú aj klimošku, tak si traktoristi libujú. :lol:
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“