SURNE POMOC-Divne spravanie motora
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
SURNE POMOC-Divne spravanie motora
Nazdarek chalani.
Potrebujem surne radu a nemam tak neak cas citat historia aj tak neviem ci by to tam bolo.
Dnes som si zasiel jednu jazdu 60km tam a 60km na zad uz ked som bol tesne pred domom nexia mi chcipla.
Ked som skusil otocit klucikom tak cerpadlo vydavalo uplne iny zvuk ako pred tym a tiež ako keby ho dusilo nieco a ked som nastartoval tak nexia vrcala mozna 20 sekund bez problemovo
no potom zacal motor akoby bezat na 2 valce a po chvili chcipol od vtedy mi to robi stale, domov ma musel dotiahnut bracho.
Isté nápady mam v com by to mohlo byt ale chcel by som pocut vas nazor.
PS: kontrolka chyby motora ani raz nezasvietila
a tou znamou domacou diagnostikou (prepojenie konektora) mi ziadnu chybu nevihodilo.
palivový filter som vylucil na 50%
Stalo sa tu uz niekomu? ja sa este nato idem mrknut o chvilu sa vratim.
// EDIT by eMKa Slovensko
// zmeneny nazov, takto sa nepomenuvavaju prispevky, dalsi kto bude hladat takyto isty problem to bude tazko vyhladavat podla nazvov
Potrebujem surne radu a nemam tak neak cas citat historia aj tak neviem ci by to tam bolo.
Dnes som si zasiel jednu jazdu 60km tam a 60km na zad uz ked som bol tesne pred domom nexia mi chcipla.
Ked som skusil otocit klucikom tak cerpadlo vydavalo uplne iny zvuk ako pred tym a tiež ako keby ho dusilo nieco a ked som nastartoval tak nexia vrcala mozna 20 sekund bez problemovo
no potom zacal motor akoby bezat na 2 valce a po chvili chcipol od vtedy mi to robi stale, domov ma musel dotiahnut bracho.
Isté nápady mam v com by to mohlo byt ale chcel by som pocut vas nazor.
PS: kontrolka chyby motora ani raz nezasvietila
a tou znamou domacou diagnostikou (prepojenie konektora) mi ziadnu chybu nevihodilo.
palivový filter som vylucil na 50%
Stalo sa tu uz niekomu? ja sa este nato idem mrknut o chvilu sa vratim.
// EDIT by eMKa Slovensko
// zmeneny nazov, takto sa nepomenuvavaju prispevky, dalsi kto bude hladat takyto isty problem to bude tazko vyhladavat podla nazvov
Daewoo Nexia 1.5i DOHC 16V, 67kW, GLX šedo zelená metalíza
- Reklama
Zkus se zeptat na www.czdrafel.cz je to na Žižkově, v krči neměli výfuk, když jsem ho chtěl a tam ano
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
čerpadlo
Kolego, měnil jsem čerpadlo taky, měl jsem nahromaděných několik závad - těsnění pod hlavou ( nepatrný únik, poznáš naprosto čistou svíčkou - jako umytá ), distributor nízkého napětí v rozdělovači
( střílení do sacího traktu ) a nakonec čerpadlo, které dávalo jen 1,5 místo 2,5 - 4 na tlaku - motor škubal při přidání otáček a nešel za plynem. Vše uvedené odstranil Palikx mimo těsnění pod hlavou. Nedoporučuji servis Opel - Chevrolet SRBA. Cena v Krči originál čerpadlo 3 555,-- Kč. Zenkl na osmě ho má za 2 450,--Kč, údajně taky originál. Výměna jednoduchá pod zadními sedačkami asi 8 šroubů, pozor při utahování nesmíš zdeformovat přírubu čerpadla a kup si taky gumové těsnění ( staré je vymačkané ). Měj se.
( střílení do sacího traktu ) a nakonec čerpadlo, které dávalo jen 1,5 místo 2,5 - 4 na tlaku - motor škubal při přidání otáček a nešel za plynem. Vše uvedené odstranil Palikx mimo těsnění pod hlavou. Nedoporučuji servis Opel - Chevrolet SRBA. Cena v Krči originál čerpadlo 3 555,-- Kč. Zenkl na osmě ho má za 2 450,--Kč, údajně taky originál. Výměna jednoduchá pod zadními sedačkami asi 8 šroubů, pozor při utahování nesmíš zdeformovat přírubu čerpadla a kup si taky gumové těsnění ( staré je vymačkané ). Měj se.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Nazdarek tak ta chyba bola v spominanom regulatore tlaku paliva, uz som vesal hlavu kde to zohnat ale
po precisteni a prefuknuty (filter bol na nic a dostali sa tam male necistoty) regulatora a vymene filtra nessinka akoby zazrakom ide ako predtym, som zvedavy do kedy mi pomoze takato mierna udrzba.
To len preto ak by sa to este niekomu niekedy stalo aby vedel ako na to.
Tak zatial.
po precisteni a prefuknuty (filter bol na nic a dostali sa tam male necistoty) regulatora a vymene filtra nessinka akoby zazrakom ide ako predtym, som zvedavy do kedy mi pomoze takato mierna udrzba.
To len preto ak by sa to este niekomu niekedy stalo aby vedel ako na to.
Tak zatial.
Daewoo Nexia 1.5i DOHC 16V, 67kW, GLX šedo zelená metalíza