Budu prodavat moji nexii (Milosh)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Budu prodavat moji nexii (Milosh)
Tak uz je to tu, cas a rodina (nastavajici) si zada vetsi auto, proto moje nexie bude behem mesice, dvou na prodej.
Info je zde - www.nexiaclub.com/milosh/nexia
a cenu si predstavuji tak tech 56 000kc. Auto prodavam tak jak je, tj. vcetne ALU kol, noveho radia, zimnich kol atd...
Vim, ze se daji sehnat nexie i za min, ale myslim ze kdo tu moji koupi, neprohloupi. Vy co ctete pravidelne toto forum vite jak se o auto staram a ze to je milacek, ale neda se nic delat, cas jde dal
Jeste nejake aktualni foto dodam behem dneska nebo zitrka, interier, motor atd...
Info je zde - www.nexiaclub.com/milosh/nexia
a cenu si predstavuji tak tech 56 000kc. Auto prodavam tak jak je, tj. vcetne ALU kol, noveho radia, zimnich kol atd...
Vim, ze se daji sehnat nexie i za min, ale myslim ze kdo tu moji koupi, neprohloupi. Vy co ctete pravidelne toto forum vite jak se o auto staram a ze to je milacek, ale neda se nic delat, cas jde dal
Jeste nejake aktualni foto dodam behem dneska nebo zitrka, interier, motor atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná a mě se cena zdá dost slušná, je to zase jeden vymazlenec Škoda ji, kup zase nějaké Daewoo či Chevrolet
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
asi ta G caravan, uvidime
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivane, nexiaclub povedu dal, myslim ze to pujde i bez auta
no ja necekat rodinu tak si ji necham, ale taky uz chci bezpecnejsi autopetrm píše:zdá se mi že dost skalních členů v poslední době opouští naše korejce škoda ale nelpěme na minulosti
já tě naprostio chápu nedávno sem koukal na Automodul a našel sem tam předváděčku Megana combi 1.5 DCi 100koníků v plný náloži původní cena někde přes 600 najeto kolem 20 000 za cenu kolem 330 000 mít je tak do toho vlítnu byla tam napsaná sleva 47% za rok starý auto to jde bylo jich víc a bezpečnost si myslím je taky důležitá ale nekoukám na testy ale spíš jestli to má ABS , polštářky atd.
Pozeral som tie fotky auto je paradne skoro skoda predavat.Ale s priestorom mas pravdu to by si mal male.Do lanosa ale kocar vojde mal som ho aj ma 4 dvere no bespecnejsia urcite bude astra.Kupil som feldu ale aj tu predal a teraz mam combi fabiu nemozem sa stazovat na priestor hlavne v kufry ale v zadu to je len tak tak
Daewoo Lanos 1,5 SE zelena metaliza 4 dverovi,hmlove svetla,klima,4xelek.okna / v minulosti /
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
to bola smola
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jejda, já se o žádné vedení nehlásil, mám své práce až nad hlavu... Jasně, že to půjde i bez auta...milosh píše:Ivane, nexiaclub povedu dal, myslim ze to pujde i bez auta
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project