Ahoj lidičky,
mám problém: koupili jsme si dětskou autosedačku značky chicco a je docela problém s uchycením na zadní sedadla (proti směru jízdy), protože je pás krátký.
Uchytit to jde, ale sedačka je pak dost nakloněná a tak to asi být nemá.
Nemáte s tím někdo zkušenosti a jak by jste to řešili? Jdou nějak prodloužit pásy?
Díky za podněty a rady
PEPA
DĚTSKÁ AUTOSEDAČKA VERSUS ZADNÍ PÁSY
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Poznam ten problem.Pokial som mal lanosa tak to naozaj ledva dociahlo no nastastie mi ju nevykrucalo hoci mozno preto ze som nemal znackovu.
Potom vo felde to bolo v pohode je tam dost dlhy pas.Tazko povedat co by bolo lepsie.Asi vymenit sedacku ak je cerstvo kupena nemal by si mat s tym problem.Sedacku si treba najprv vyskusat v aute a potom zaplatit natvrdo urobil som to tak v TESCU kde som kupoval povedal som predavacke ze ju vyskusam a pripadne ak bude zla vratim a skusim inu suhlasila ale prasule som samozrejme musel nechat.nastastie bola ok.Vela zdaru
Potom vo felde to bolo v pohode je tam dost dlhy pas.Tazko povedat co by bolo lepsie.Asi vymenit sedacku ak je cerstvo kupena nemal by si mat s tym problem.Sedacku si treba najprv vyskusat v aute a potom zaplatit natvrdo urobil som to tak v TESCU kde som kupoval povedal som predavacke ze ju vyskusam a pripadne ak bude zla vratim a skusim inu suhlasila ale prasule som samozrejme musel nechat.nastastie bola ok.Vela zdaru
Daewoo Lanos 1,5 SE zelena metaliza 4 dverovi,hmlove svetla,klima,4xelek.okna / v minulosti /
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
Pásy rozhodně nijak nejdou prodloužit zkus jestli ji upneš na přední sedačky ale jinak asi budeš muset zkusit výměnu za jinou kterou si ale nejdřív vyzkoušíš že ji upneš . Ale myslím že proti směru jízdy budeš asi mít vždycky problém bohužel . Chápu že u nejmenších je lepší sedět proti jízdě ale možná na to nebude konstrukce pásů dostatečně dimenzovaná a budeš se muset smířit s uchycením po směru jízdy
hmm, na přední sedačky je to na draka, to bych musel vyřadi airbag a po směru jízdy to asi taky není to pravý.petrm píše:Pásy rozhodně nijak nejdou prodloužit zkus jestli ji upneš na přední sedačky ale jinak asi budeš muset zkusit výměnu za jinou kterou si ale nejdřív vyzkoušíš že ji upneš . Ale myslím že proti směru jízdy budeš asi mít vždycky problém bohužel . Chápu že u nejmenších je lepší sedět proti jízdě ale možná na to nebude konstrukce pásů dostatečně dimenzovaná a budeš se muset smířit s uchycením po směru jízdy
Při koupi mě fakt nenapadlo, že je něco takovyho možný
ja nevim proc chces na zadni sedacky davat proti smeru jizdy??? dopredu bych to pochopil...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet