Měla se ČSR rozdělit?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Měla se ČSR rozdělit?
K tomuto tématu mě přiměla řada připomínek týkajících se cen benzínu v ČR a SR a debaty o tom, kdo se má hůř. Nedávno se na podobnou otázku ptali v rádiu Impuls. Zatímco Češi rozdělení litovali, Slováci byli strašně rádi a neodpustili si poznámku, jak je Češi vykořisťovali. Co vy na to?
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já to tehdá na toho Silvestra fakt obrečel a nestydim se za to. Ale když to někteří slováci chtěli (a češi samo taky) tak to maji. Pamatuju, jak tenkrát ukazovali z Prahy nějakou protislovenskou akci kde taková hnusná bába řvala "nechceme slováky !". By mně zajímal třeba zrovna její osobní důvod. Ale i tak bych jí dal preventivně pár facek.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Podle mého názoru - kdyby se vypsalo referendum, tak by rozdělení ČSR nikdy neproběhlo. Většina normálních Čechů i Slováků by byla proti tomu. Já si ani po tolika letech na to rozdělení nějak nemůžu zvyknout. Ale nemá cenu to tady rozebírat. Ale je tady něco, co jsem dřív neměl - mám kamarády v cizině!
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Divím se, pro kolik lidí je toto téma tabu
Dle mého názoru k rozdělení republiky přspělo velké rušení zbrojních podniků "humanistickým" prezidentem Havlem, byť i on byl pod tlakem západu, který se těšil, že obsadí (a taky obsadil) uvolnění trh. Velkou nezaměstnanost se nepodařilo vyřešit dosud. Na druhé straně by k rozdělení nedošlo nebýt slovenského nacionalismu.
Dle mého názoru k rozdělení republiky přspělo velké rušení zbrojních podniků "humanistickým" prezidentem Havlem, byť i on byl pod tlakem západu, který se těšil, že obsadí (a taky obsadil) uvolnění trh. Velkou nezaměstnanost se nepodařilo vyřešit dosud. Na druhé straně by k rozdělení nedošlo nebýt slovenského nacionalismu.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Blue Lanos
Presne ja s toho tabu nerobim a plne priznavam, ze to bola pekna blbost!
Takze sme sa delit nemali
Takze sme sa delit nemali
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: