Rockový festival v Kytlicích
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Rockový festival v Kytlicích
Jede někdo z vás na rockový festival do Kytlic? Já ano. Jen zatím nevím jestli mám jet svým chevy nebo se raději nechat vézt fábií.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rockový festival v Kytlicích
Nejedu, ale být Tebou, tak se raději nechám vézt Fábiíxpet píše:Jede někdo z vás na rockový festival do Kytlic? Já ano. Jen zatím nevím jestli mám jet svým chevy nebo se raději nechat vézt fábií.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Já žádný alkohol nepiju, jestli si to myslel takhle Spíš je mi líto postavit nové autíčko někam do polí.Badger píše:Nejedu, ale být Tebou, tak se raději nechám vézt Fábiíxpet píše:Jede někdo z vás na rockový festival do Kytlic? Já ano. Jen zatím nevím jestli mám jet svým chevy nebo se raději nechat vézt fábií.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Jasně, jeď fábkou. Kdyby se to tam zvrhlo, tak ať raději poblijou a zdemolujou horší autoxpet píše:Já žádný alkohol nepiju, jestli si to myslel takhle Spíš je mi líto postavit nové autíčko někam do polí.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem to jako kolega Mirek nížexpet píše:Já žádný alkohol nepiju, jestli si to myslel takhle Spíš je mi líto postavit nové autíčko někam do polí.Badger píše:Nejedu, ale být Tebou, tak se raději nechám vézt Fábiíxpet píše:Jede někdo z vás na rockový festival do Kytlic? Já ano. Jen zatím nevím jestli mám jet svým chevy nebo se raději nechat vézt fábií.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje