Jak reagovat az vas MP zmeri radarem !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jak reagovat az vas MP zmeri radarem !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Jak reagovat az vas MP zmeri radarem !!!!
A co takhle dodržovat onu 50. Pánové včera jsem najel asi 350 km a na silnici se pohybují taková hovada (řidiči) až zůstává rozum stát. Plná čára, zákaz předjíždění, nic jim není svaté. Jenom ty policajty jsem za celou dobu neviděl. Až vám takový blb způsobí škodu, ne-li něco horšího, změníte názor.
Ja jsem taky rad ze je bodovy system, ale proste se ti nekdy stane, ze jedes celou dobu 48km a pak jednou slapnes vic a budes tam mit 52 a prave v tu chvili ti to zmeri a co pak nadelas? nic.
Ja bych ale asi taky zaplatil, ale jezdim podle predpisu, abych platit nemusel
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já vám nevim... všude se píše o buzeraci.. Já na ní ještě nenarazil. Dneska jsem se projel od Zdic přez půl Prahy skoro do centra. Kde je dálnice zúžená a rychlost 80, jede se 90-100. Tam NIKDY stavět nebudou, páč za tak blbí nejsou. Po městě na 50ce v pohodě do 60ti a 30ky jsou na to aby bylo vidět očividně, že jedeš pomalu ale nikdy jsem neviděl hlídat 30ku radarem. Lopicajty jsem tayk celou dobu nepotkal. Spíš vidim problém po Praze že často je povoleno 70, pak zas 50 pod radarem a střídá se to jak ponožky. když pak člověk ještě nšco hledá a nezná to, tak sjem měl spocený i tkaničky od bot. A reklamy bych do vzdálennostui 100m od silnice ZAKÁZAL. Musim ale uznat že 80ka na dálnici byla tam, kde se fakt něco dělalo a hned za tim byla ukončená. Tak se snad něco i děje.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Teď by to ještě chtělo na Jižní Spojku dát ceduli, že se tam může jet 100 km/h a budu spokojenej...sice tam stovkou jezdím normálně, ale aspoň by to bylo legální...takhle když chce člověk jet osmdesát, tak ho předjíždí autobusy a kamiony a to rozhodně na bezpečnosti provozu nepřidá...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Presne, presne. Vždy keď tade idem, tak musím aspoň 100-120, bo menej sa bojím.Kessler píše:Teď by to ještě chtělo na Jižní Spojku dát ceduli, že se tam může jet 100 km/h a budu spokojenej...sice tam stovkou jezdím normálně, ale aspoň by to bylo legální...takhle když chce člověk jet osmdesát, tak ho předjíždí autobusy a kamiony a to rozhodně na bezpečnosti provozu nepřidá...
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Dobře jim tak!!! Opravdu akorát buzerujou a pokud vím ( nebo aspoň tuším ), tak v každém autě má tachometr toleranci zhruba +-10% Nebo se snad mýlím?
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Může ukazovat víc než jedeš, ale nikdy nesmí ukazovat míň než ve skutečnosti jedeš...ta odchylka je zákonem předepsaná, ale z hlavy nevím kolik...ale ve skutečnosti to bývá většinou kolem těch 10%...kromě Škody 120, ta přeměřuje víc než hodněBadger píše:v každém autě má tachometr toleranci zhruba +-10% Nebo se snad mýlím?
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Problem je v tom, ze i radar ma nejakou merici chybu (ktera je u 50km/h prave +- 3km/h), takze pri tom, co mu zmerili, mohl jet klidne tech zakonem povolenych 50 km/h.Bergman píše: A co takhle dodržovat onu 50. Pánové včera jsem najel asi 350 km a na silnici se pohybují taková hovada (řidiči) až zůstává rozum stát. Plná čára, zákaz předjíždění, nic jim není svaté. Jenom ty policajty jsem za celou dobu neviděl. Až vám takový blb způsobí škodu, ne-li něco horšího, změníte názor.
To ze nekteri ridici jezdi jako prasata, to je pravda. A myslim, ze tahle skupina bude porad, at bude zakon jakej chce. Ale je take pravda, ze mnoho ridicu ted napr. v obci jede podle sveho tachometru radsi 40-45km/h, aby je nemohli zmerit. To ve skutecnosti znamena, ze nejspis nejedou ani 35 km/h, tam kde je povoleno 50 km/h (tedy o 33% min). A potom, pokud mas nejaky casovy plan cesty (at si kuryr, ridic nakladaku, ridic autobusu), tak Ti takovy ridic dela hodne velke problemy. A ze takhle "bezpecne" jedoucich ridicu potkavam dost (nebo takovych, co mimo obec po rovne silnici nejedou ani 60 km/h).
Svatá pravda.PavelZ píše:Problem je v tom, ze i radar ma nejakou merici chybu (ktera je u 50km/h prave +- 3km/h), takze pri tom, co mu zmerili, mohl jet klidne tech zakonem povolenych 50 km/h.Bergman píše: A co takhle dodržovat onu 50. Pánové včera jsem najel asi 350 km a na silnici se pohybují taková hovada (řidiči) až zůstává rozum stát. Plná čára, zákaz předjíždění, nic jim není svaté. Jenom ty policajty jsem za celou dobu neviděl. Až vám takový blb způsobí škodu, ne-li něco horšího, změníte názor.
To ze nekteri ridici jezdi jako prasata, to je pravda. A myslim, ze tahle skupina bude porad, at bude zakon jakej chce. Ale je take pravda, ze mnoho ridicu ted napr. v obci jede podle sveho tachometru radsi 40-45km/h, aby je nemohli zmerit. To ve skutecnosti znamena, ze nejspis nejedou ani 35 km/h, tam kde je povoleno 50 km/h (tedy o 33% min). A potom, pokud mas nejaky casovy plan cesty (at si kuryr, ridic nakladaku, ridic autobusu), tak Ti takovy ridic dela hodne velke problemy. A ze takhle "bezpecne" jedoucich ridicu potkavam dost (nebo takovych, co mimo obec po rovne silnici nejedou ani 60 km/h).
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Jak reagovat az vas MP zmeri radarem!!!!
Jak vis ze jedes 48kmh?Na kazdem tachometru je nejaka tolerance. http://internet.nawebu.cz/servis-intern ... /0427.htmlmilosh píše:Ja jsem taky rad ze je bodovy system, ale proste se ti nekdy stane, ze jedes celou dobu 48km a pak jednou slapnes vic a budes tam mit 52 a prave v tu chvili ti to zmeri a co pak nadelas? nic.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Re: Jak reagovat az vas MP zmeri radarem!!!!
Milosh jezdí podle údajů na GPS a ta je přesnější, i když ten údaj se aktualizuje jenom jednou za sekundu.hladolef píše:Jak vis ze jedes 48kmh?Na kazdem tachometru je nejaka tolerance. http://internet.nawebu.cz/servis-intern ... /0427.htmlmilosh píše:Ja jsem taky rad ze je bodovy system, ale proste se ti nekdy stane, ze jedes celou dobu 48km a pak jednou slapnes vic a budes tam mit 52 a prave v tu chvili ti to zmeri a co pak nadelas? nic.
Re: Jak reagovat az vas MP zmeri radarem!!!!
Aji GPS ma nejakou toleranci,tady u nas je tolerance 5 az7kmh.U vas neni zadna.Policejni merici pristroje maj toleranci + - 3kmh.Tak jak jedes 48kmh muzes zaplatit pokutu.To je pekna buzerace,protoze ve skutecnosti si jel 45kmh.Habron píše:Milosh jezdí podle údajů na GPS a ta je přesnější, i když ten údaj se aktualizuje jenom jednou za sekundu.hladolef píše:Jak vis ze jedes 48kmh?Na kazdem tachometru je nejaka tolerance. http://internet.nawebu.cz/servis-intern ... /0427.htmlmilosh píše:Ja jsem taky rad ze je bodovy system, ale proste se ti nekdy stane, ze jedes celou dobu 48km a pak jednou slapnes vic a budes tam mit 52 a prave v tu chvili ti to zmeri a co pak nadelas? nic.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006