Takovy mensi videjko co umi moje PDA :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Takovy mensi videjko co umi moje PDA :)
Dnes jsem pri ceste do prace zkousel takovy kravinky
STAHUJTE ZDE - 3MB
je to toceny fotakem tak omluvte kvalitu 320x240
STAHUJTE ZDE - 3MB
je to toceny fotakem tak omluvte kvalitu 320x240
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No a ten kabel taky mam jen jako nouzovku, jeste sem nekoupil kratsi a se zanhutyma koncema
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Nejde mi to otevřít, v přehrávači mi to hlásí že File not found čím pak by to mohlo být že by nějaké kodeky? Kdepak je sebrat? Děkuji za pomoc a příp. odkaz
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
pokud mas XP nemel by byt problem.Badger píše:Nejde mi to otevřít, v přehrávači mi to hlásí že File not found čím pak by to mohlo být že by nějaké kodeky? Kdepak je sebrat? Děkuji za pomoc a příp. odkaz
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Mám, ale nejde mi tomilosh píše:pokud mas XP nemel by byt problem.Badger píše:Nejde mi to otevřít, v přehrávači mi to hlásí že File not found čím pak by to mohlo být že by nějaké kodeky? Kdepak je sebrat? Děkuji za pomoc a příp. odkaz
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
stuahni si QuickTime Alternative napr tu http://tahaj.sme.sk/software/251 a potom by ti to malo ist
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem to konečně rozchodil a zkoukl, fajn věcička