KLIMA

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Jirka Plzen

KLIMA

Příspěvek od Jirka Plzen »

Mám ESPERO 3.rok,jsem spokojený až na klimu,která mi již 2x komplet utekla,absolvoval jsem již opravu chladíče,pak stejně za čas únik,po dalším hledání výměna těsnění u kompresoru,za 2-3měsíce už nespínala,teď znova kontrola natlak.dusíkem a hledání díry,dnes se to asi uzavřelo,měli mně tam dát část chladiva a barvivo pro označ.úniku,ale při zkušeb.natlakování na 18at to fouklo někde pod přístrojovkou,což znamená výparník nebo někde kolem! Jezdil jsem do chladír.servisu,kde se tím ochotně zabývali a za 4 letoš.návštěvy a kontroly jsem neplatil nic,ale výsledek žalostný! Tady v Plzni
všechny servisy čistí a doplnujou chladivo,ale nikdo fakticky neopravuje! Mám se nato vykašlat anebo máte nějakou zkušenost,že nekomu vyměnili výparník nebo opravili někde kolem a bylo to za únosou cenu???
Reklama

ppp

Příspěvek od ppp »

Ono kym kupite originalny alebo aspon uplne kompatibilny vyparnik tak si ho podla mna vymenite aj sam, akurat rozobrat kurenie bude celkom zabava. Stacilen pouzit originalne tesnenia.
Ja som na tom horsie, nemam origo chladic (kondenzator) takze origo tesnenia akosi netesnia, pretoze sa v nom stratia. A kupovat dalsi chladic nebudem to to radsej zalepim nejakym specialnym tmelom.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

tak vyparnik je s hliniku a pokud najdes sikovneho svarece na hlinik tak ti to opravi, me to netesnilo ve svu tam tudy to uchazelo vedel sem presne kde to bylo a tak sem to dal opravit u nas jednomu klukovi, prfektne mi to zavaril ani bych nepoznal rozdil od oryginalu :D a stalo me to 400 kc i s materialem
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ppp

Příspěvek od ppp »

Slavek-> nejaky kontak by nebol (hoci aj na SZ). Clovek nikdy nevie kedy sa mu zvarac hliniku zide a v zlatych strankach sa akosi majstri nechcu priznat.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

kontakt ti samozdrejme najdu ale je to v usti ve svarecky skole
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ppp

Příspěvek od ppp »

Fakt. Vobec som si neuvedomil ze pises cesky :). Tak nic.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

ppp píše:Fakt. Vobec som si neuvedomil ze pises cesky :). Tak nic.
Ty tiez ppp nemas ani len uvedene bydlisko tak si to dopln co sa hanbis :?: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
ppp

Příspěvek od ppp »

Jednak som hrozne lenivy :) takze ma ani nenapadlo nieco vypisovat ale mam dilemu, co napisat ako bydlisko. Mesto kde mam trvale bydlisko ale travim nanajvys 10% svojho casu alebo mesto kde mam pracu a chodim tam na x-tyzdnovky (esperom samozrejme :) ).
mirko666

klíma

Příspěvek od mirko666 »

vie niekto ako sa správne udržiava klíma od plesní a podobného bordelu
a ako sa to čistí a kde ? Alebo iba v servise.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“