Palivové čerpadlo

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Ajvn

Palivové čerpadlo

Příspěvek od Ajvn »

Čau dejváci,
potřebuju poradit, mám menší problém. Nedávno mi došel benzín, tak jsem do nádrže nalil 20 l paliva a motor točil, ale nechyt. Až při roztlačení jiným autem se mi to na trojku podařilo nakopnout. Po další jízdě mi v nádrži zbylo něco kolem 8 l a auto se mi zase nepodařilo nastartovat. Mám podezření na palivové čerpadlo, můžete mi někdo poradit, co by to mohlo být, popř. kolik by stála výměna tohohle dílu.
Díky moc, Ajvn
Reklama

SK

Příspěvek od SK »

este parkrat di dojde benzin po rezervu a potom si priprav 4930 SK na nove cerpadlo....uz je v haji ako moje......
ale vymen ho...je to uz o nicom stale nejaky problem auto bude "kuckat" ma slabsi vykon-......po vymene cerpadla sa mi zdalo ako by som spravil na motore GO :D ovela lepsie taha motor...
Vít, Jiří

Re: Palivové čerpadlo

Příspěvek od Vít, Jiří »

Ajvn píše:Čau dejváci,
potřebuju poradit, mám menší problém. Nedávno mi došel benzín, tak jsem do nádrže nalil 20 l paliva a motor točil, ale nechyt. Až při roztlačení jiným autem se mi to na trojku podařilo nakopnout. Po další jízdě mi v nádrži zbylo něco kolem 8 l a auto se mi zase nepodařilo nastartovat. Mám podezření na palivové čerpadlo, můžete mi někdo poradit, co by to mohlo být, popř. kolik by stála výměna tohohle dílu.
Díky moc, Ajvn

DEJ TLAČÍTKO HLEDAT A NAJDEŠ I MŮJ PŘÍSPĚVEK KDE JSEM TO ŘEŠIL
stačí odpojit přívodní hadičku před střikama a nechat chvili běžet čerpadlo "zapnout klíček"až začne vytékat benzin bez bublin tak připojit na střiky a jedeš byl zavzdušněnej filtr paliva :D :D
ŘEZNÍK
SK

Příspěvek od SK »

jasan tak som to robil aj ja....az jeden krasny den to neslo nijak a to som tam mal asi 10 lit benalu.....po namontovani noveho cerpadla netrebalo nic odvzdusnovat...len nastartovat...a to podotykam ze som dal aj novy filter a hadicky boli uplne prazne.....len som pretocil kluc okamzite cerpadlo natiahlo benzin a motor naskocil bez jedineho zakaslania
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“