Kódy barev

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Ta cena je akurat. Mna stalo namiesanie farby s natlacenim do spray-a + spray metaliza lak okolo 800 Sk (asi pred 4-ma rokmi).
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Reklama

Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

vado píše:Ta cena je akurat. Mna stalo namiesanie farby s natlacenim do spray-a + spray metaliza lak okolo 800 Sk (asi pred 4-ma rokmi).
Tak to si ma potesil, aspon neco :) na ten primer som sa vybodol, lebo mi povedal, ze ten mi do spray-a nevie natlacit. Keby ste vedeli niekto kde v BA, sa da ten plastovy primer kupit, uz priamo v spray-i budem rad. Thx
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
Ardy

Příspěvek od Ardy »

Viktor ak chceš ja ti donesiem z Galanty. Chodím každý deň do roboty. Stojíá to okolo 200,- A je to velká flaša sprej asi 200 ml.
Lanos S 1.5 8V, r.v. 98, Sedan, bledozelená metalíza 43U, modré podsvietenie palubovky.

http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=54
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

Viktor píše:Tak som si to dnes uzil, tak postupne ...
Bol som pozerat nejake tie spreje vo Forstingeri v na Zlatych P., lebo som isiel okolo a Ardy hovoril, ze tam nieco maju, ale nic som nekupil, na palubovku by sa aj nieco naslo, ten vyber nebol zly, ale ked som sa uja spytal, ci nemaju plastovy primer, alebo nieco na zlepsenie prilnavosti na plasty, ze chcem striekat palubovku, tak mi povedal, ze maju velky vyber, vraj si mozem vybrat aj vone: citronovu, jahodovu :lol: tak sme sa rozlucili :lol: :lol: , ale stihol mi povedat, ze nech skusim u nas v dubravke, ze tam miesaju farby a laky, na com som mu oponoval, ze tam miesaju iba omietky :P
Ale tak aby sa nepovedalo, ked to mam po ceste domov, tak som sa tam zastavil, jasne, ze miesali iba omietky :D , ale odporucili mi kusok jednu karosarsku opravaren, kde miesaju aj autolaky, tak som sa potesil ...
Po chvilke hladania som ju aj fakt nasiel UNISAS (Autolaky Glazurit).
Bola to taka rodinna firmicka, ujo papal na dvore melonik :lol: a povedal mi, ze nech idem pre auto, lebo ze to moje U74 ma viacej farieb a ze to musi vidiet. Tak som isiel pre auto (lebo som ho nechal v tej predchadzajucej predajni) a ujo zatial dopapal melon :lol:
Potom, nasledovala 15 min identifikacia farby a 15 min zariekanie pri miesani a plneni spreja, ja som sa zatial osviezoval H2O z rezervoaru, ktorou ma ponukli :D Takze som dostal moju 74U v spreji (MOTIP) 400ml za 541 SK (vraj tato moja metaliza, je ta z tych drahsich).
Potom som kupil aj bezfarebny lak MOTIP za 187 SK.
A potom som sa spytal ci by nahodou nemal ten plastovy primer a ze ma, tak som sa potesil, ale ked mi povedal, ze liter stoji 1540 SK, tak som striekanie palubovky odlozil na neurcito, aj ked mi povedal, ze mi odleje kolko potrebujem.
Skoda, ze na lanosclube, je spominany primer MOTIP 400ml, ale neni tam cena, tak teraz neviem co si mam o tom mysliet ...
Ak ste sa dostali az sem tak vam gratulujem, ospravedlnujem sa za dlhu story :lol: :lol: ja sa idem napit, lebo mi vyschlo z toho rozpravania ...
nechcem trepnut sprostost, ale preco ces silou mocou na vnutorne plasty davat primer? ja som to robil bez toho, ked dobre vysmirglujes a pouzijes dobry technicky benzin, ten sprej sadne jak rit na serbel ;) a to mam na striebornej palubovke iba jednu vrstvu (nemal som moc casu) a lak a drzi to uuplne dobre uz viac ako pol roka ;)
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

orgi píše: nechcem trepnut sprostost, ale preco ces silou mocou na vnutorne plasty davat primer? ja som to robil bez toho, ked dobre vysmirglujes a pouzijes dobry technicky benzin, ten sprej sadne jak rit na serbel ;) a to mam na striebornej palubovke iba jednu vrstvu (nemal som moc casu) a lak a drzi to uuplne dobre uz viac ako pol roka ;)
ja som tak raz striekal notebook a moc dlho to nevydrzalo, radsej dam ten primer, uz som sa dohodol s Ardym, ze mi to kupi, 200 Sk/200ml nie je vela, len v tej autolakovni sa mi to zdalo moc 1500SK/liter.
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
JIRKAToR

Příspěvek od JIRKAToR »

Jen pro info - ceny v Brně... Namíchání barvy do spreje 425 CZK, bezbarvý lak 119 CZK. Obě dvě objem 400 ml... :roll:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

JIRKAToR píše:Jen pro info - ceny v Brně... Namíchání barvy do spreje 425 CZK, bezbarvý lak 119 CZK. Obě dvě objem 400 ml... :roll:
:lol: prazdna sprejova bombicka stoji asi 70kc ;) pak zalezi kolik ti toho do toho daji, my pouzivame barvy PPG a ceny za litr barvy nebo metalizi je 2000 s DPH, ma-li metaliza perlet, je za kazdy gram uctovan priplatek 2kc, jedna se o akrylaty podotykam, ne Envirobasi :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „LANOS“