Povinna vybava v CR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- ]Rebro[
Povinna vybava v CR
Mam otazku, chystam sa na roadtrip do CR a tak ma zaujima, aka je povinna vybava. Viem ze sa vam to tam menilo tak sa radsej opytam, dik
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak kolego
Přesně tak kolego, pozor na užitnou dobu náplně lekárničky, tu mi při STK
velice pečlivě kontroloval v Krásné Lípě kam jezdíme . Zdraví " Vazoun "
Nic jiného, technika nezajímalo.
Re: Přesně tak kolego
Uzitnou dobu obsahu lekarnicky kontroluje nejen technicka, ale i policie, takze je lepsi si to radsi prekontrolovat sam a dokoupit.Vazoun píše:Přesně tak kolego, pozor na užitnou dobu náplně lekárničky, tu mi při STK
U nas v lekarne by mi klidne prodali, co jsem chtel. Ale potom, co sem to nadiktoval, me pani upozornila, ze me vyjde levneji, kdyz si koupim celou nahradni napln. Takze sem u ni nakonec taky skoncil.xpet píše:Chtěla jsem si dokoupit do lékarničky jen prošlé věci, převážně obvazy, ale v lékárně mi je samostaně neprodali, musela jsem si koupit celou náhradní náplň.
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Tu je link na preštudovanie povinnej výbavy u nás na Slovensku.
http://auto.zoznam.sk/aktuality/nova-po ... lnene.html
http://auto.zoznam.sk/aktuality/nova-po ... lnene.html
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- Blue Lanos
To mi zase tie hovada chceju prikazovat vlacit v aute retaze od svietaceho obdobia?? Su uz nacisto ***** ked nikam vysokohorsky nechodim naco mi budu lietat v kufry???? Vsak ked niekde pojdem tak si ich koli vlastnej bezpecnosti dam
A lano???? Naco mi je si zavolam odtahovku ked ma nikto nebude chciet odtiahnut naco mi je povinne lano??? To su take k*** v tomto state ze az. Nie ze benzin stoji skoro 43 sk ale este vyvalit 1500sk za pokaslane retze
A lano???? Naco mi je si zavolam odtahovku ked ma nikto nebude chciet odtiahnut naco mi je povinne lano??? To su take k*** v tomto state ze az. Nie ze benzin stoji skoro 43 sk ale este vyvalit 1500sk za pokaslane retze
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Tak uz mi je to jasne, to na slovensku nebola novinarska kacicka ale prvoaprilovy zart . Len ten datum clanku je trosku priskory
Takze zatial v zemiach kde rozumiem co po ne chcu vestu netreba. Nejako si ju neviem kupit, lebo v obchodoch su uz len z lekarnickou a trjuholnikom a predrazenu z autodielov kupovat nebudem. Aj ked rad by som si nejaku splasil predsa len je to bezpecnejsie nie kvoli pilicii ale ostatnym ucastnikom cestenj premavky.
Takze zatial v zemiach kde rozumiem co po ne chcu vestu netreba. Nejako si ju neviem kupit, lebo v obchodoch su uz len z lekarnickou a trjuholnikom a predrazenu z autodielov kupovat nebudem. Aj ked rad by som si nejaku splasil predsa len je to bezpecnejsie nie kvoli pilicii ale ostatnym ucastnikom cestenj premavky.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den Ráno ve čtyři a stále 22xpet píše:Tak tomu říkám solidní přístup. Mě paní rezolutně řekla, že ne, jedině celou náhradní náplň, vyšla mě na 150 Kč. Naštěstí je to lékarna, kde berou stravenky, takže jsem to v pěněžence ani nepoznala.
A podívala jsi se potom do lekárničky jestli ti tam za ty stravenky nedala třeba svačinu
Ať nám jezdí a nezlobí
Myslíš jako, že by mi tam dala kupu barevných prášků, které bych mohla považovat za lentilky?Topol píše:Pěkný den Ráno ve čtyři a stále 22xpet píše:Tak tomu říkám solidní přístup. Mě paní rezolutně řekla, že ne, jedině celou náhradní náplň, vyšla mě na 150 Kč. Naštěstí je to lékarna, kde berou stravenky, takže jsem to v pěněžence ani nepoznala.
A podívala jsi se potom do lekárničky jestli ti tam za ty stravenky nedala třeba svačinu
Ať nám jezdí a nezlobí
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V