Nová přední světla + blinkry

Moderátor: Blue Lanos

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

PAMA píše:
Badger píše:Přední vevnitř černá světla ( 2ks ) = 4500,-Kč
Komplet čiré nebo kouřové blinkry = 400,-Kč
Nepočítám do toho poštovné ;)

Kdyby jste měli o něco zájem, dejte určitě vědět ;) ;)

A zadne svetla mas za kolko?
Bohužel zadní světla zatín nemám, nemohu je sehnat!!! :cry:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Reklama

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

zabijec píše:
Badger píše:
zabijec píše:Momentálně filtr nepotřebuji jen se tak ptám a ty budeš dávat konus či co?
Škoda a nevíš o někom? Přesně tak, konus to jistí :D
Já konus mám, ale radši bych tu vložku, mám teď nějaké jiné výdaje a tak mi to moc nevychází. O nikom jiném nevím.
A pročpak nechceš konus??? :shock: Pokud se nikdo neozve, tak mi vložka zůstane ;)
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Badger píše:
zabijec píše:
Badger píše: Škoda a nevíš o někom? Přesně tak, konus to jistí :D
Já konus mám, ale radši bych tu vložku, mám teď nějaké jiné výdaje a tak mi to moc nevychází. O nikom jiném nevím.
A pročpak nechceš konus??? :shock: Pokud se nikdo neozve, tak mi vložka zůstane ;)
Je docela hlučný a nějak jsem si na to nezvykl :?
Už bez Matesa
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Dneska jsme tam konus namontovali a mám i laďák a je to v pohodě - tak akorát ;)

Taky jsme dneska namontovali nová přední světla, blinkry, mlhovky, ten konus a barvy nalakovali do žluta :D Mlhovky musíme ještě zítra zapojit, jinak proběhlo všechno v pořádku a bez problému ;)

Pár foto:
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1348
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1349
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1350
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1351
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1352
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1353
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

tie svetla vizeraju super :lol: 8) :lol:
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Rado

Příspěvek od Rado »

jo jo...tie blinkre a svetla sa mu hodia. -i
A ta rura k filtru vyzera fakt giganticky :D ..ja som to kvoli klime riesil 2 mensimi :)
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Rado píše:jo jo...tie blinkre a svetla sa mu hodia. -i
A ta rura k filtru vyzera fakt giganticky :D ..ja som to kvoli klime riesil 2 mensimi :)
Díky, taky jsem na ně čekal věčnost než jsem je sehnal :D
Je to trošku větší průměr, ale pěkně to táhne! ;)
Rado

Příspěvek od Rado »

tomu veriim....ved o to ide ;)
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Badger píše:Dneska jsme tam konus namontovali a mám i laďák a je to v pohodě - tak akorát ;) Taky jsme dneska namontovali nová přední světla, blinkry, mlhovky, ten konus a barvy nalakovali do žluta :D Mlhovky musíme ještě zítra zapojit, jinak proběhlo všechno v pořádku a bez problému ;)
Vypadá to dobře - kus pěkné práce. Ale přece si rýpnu. Dal jsi si záležet, aby na snímcích nebylo vidět číslo, ale na celkovém záběru už jsi to nechal tak. To byl záměr? :lol: :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vojta píše:
Badger píše:Dneska jsme tam konus namontovali a mám i laďák a je to v pohodě - tak akorát ;) Taky jsme dneska namontovali nová přední světla, blinkry, mlhovky, ten konus a barvy nalakovali do žluta :D Mlhovky musíme ještě zítra zapojit, jinak proběhlo všechno v pořádku a bez problému ;)
Vypadá to dobře - kus pěkné práce. Ale přece si rýpnu. Dal jsi si záležet, aby na snímcích nebylo vidět číslo, ale na celkovém záběru už jsi to nechal tak. To byl záměr? :lol: :lol:
Děkuji! Záměr to nebyl, prostě jsem ho zapoměl vymazat, ale když teď nad tím přemýšlím, tak je to jedno, jelikož jsou tady slušní lidé!!! ;)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Vypadá to moc pěkně, taky by se mě takový světla líbily, ale bohužel moje finance teď směřují spíš na opravy :( Ale to nejhorší (homokineťáky a ramena) mám už za sebou :)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ještě bych měl otázku... ty komplet bílý blinkry za 400,- máš na mysli vč. bočních? Jestli ano, měl bych zájem ;)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Super, vidím, že filtr jsi zvládnul na jedničku :D
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Robert píše:Ještě bych měl otázku... ty komplet bílý blinkry za 400,- máš na mysli vč. bočních? Jestli ano, měl bych zájem ;)
Jasně celý komplet - což znamená 2ks přední + 2ks boční ;) Pokud by jsi je chtěl sehnat, tak je to určitě možné jen je potřeba počkat až bude více zájemců, protože je to posílané z Polska, tak aby se nám vyplatilo poštovné! Mám si tě tedy zaznamenat na komplet bílé blinkry, ju?
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Ondras píše:Super, vidím, že filtr jsi zvládnul na jedničku :D
Děkuji! Hlavně díky tvému super návodu a popisu ;) Jen jsem jinam umístil nějaké to čidlo a to přímo do toho gumového kolena do díry, která tam zbyla po odstranění nějaké té trubičky z origi airboxu :D Ještě jednou díky!!! ;)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“