Vyklepání blatníku
Moderátor: Blue Lanos
Vyklepání blatníku
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo poradit, kde a hlavně za kolik mi vyklepou blatník nad předním kolem? Jde jen o malé promáčknutí.
Díky moc Zdenka
mohl by mi prosím někdo poradit, kde a hlavně za kolik mi vyklepou blatník nad předním kolem? Jde jen o malé promáčknutí.
Díky moc Zdenka
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to jen malé promáčknutí a lak není poškozený, tak by to mělo jít bez poškození laku...mimochodem takhle jsem si jednou spravil důlek na blatníku na Racerovi...prostě jsem do toho zevnitř bouchl gumovým kladivem a bylo to v pohodě
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
uff, tak to je ina cena, nebol by lacnejsi novy blatnik + lak? Ja mam po byvalom majitelovi tiez toto iste ako Zdenka, ani to neni nejak vidiet. Chcel som to vyklepat, ale zistil som, ze sa tam akosi nedostanem ale moc som to vtedy nestudoval, mozno este nieco vyspekulujemmrk píše:mal som premacknuty blatnik nad kolesom, ale bol tam aj prasknuty a odlupnuty lak, bolo to trosku viac premacknute ale ziadna vazna vec, cena: 4300sk ak sa nemylim aj s nalakovanim komplet blatnika metalizou.
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
videl som na zahranicnej stanici ako sa robi vyklepavanie blatnika.Je to pripravok ako rucka a na obydvoch koncoch ma nasavky ako maju tienitka na okna aut predavaju sa v tescu a vsrede ma nejaky podobny ale nadtavitelny umely ten tocil a plech sa vyrovnal na povodne miesto stalo to 49 eur.Viem ze to nejaka firma robi v skalici konkretne tlakom hlavne pri dobiti auta krupamy.Ale je to dost drahe ked robia cele auto no o polovicu lacnejsie ako pri gitovani a lakovani
Daewoo Lanos 1,5 SE zelena metaliza 4 dverovi,hmlove svetla,klima,4xelek.okna / v minulosti /
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja mam taakle promacklou kapotu na nekolika mistech lak neni poskozeny ale kdyz auto se umeje tak je to videt, a vubec nepremyslim nad tim ze bych to vyklepaval za pervi neni tam dostup je tam vystuha a za druhy na rychlost auta to nema vliv zak na to kaslu , ale vypada to jako by na kapotu spadnul strom, jednou mi spadnul strom na forda a mel sem neco podobnyho akorat ze to polozil na strechu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Pojdem vyklepat ten blatnik, uz ma to dost zerie, lame sa na tom svetlo, takze je to vidiet, vyzera to akoby ma niekto skopol futbalovou loptou z cesty.
Cize, musim dat dolu blatnik, pozeral som to, nemal by v tom byt ziadny hacik, ale keby niekoho napadli nejake problemy s tym spojene, moze napisat ...
Cize, musim dat dolu blatnik, pozeral som to, nemal by v tom byt ziadny hacik, ale keby niekoho napadli nejake problemy s tym spojene, moze napisat ...
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan