Rad bych koupil Matize, ale potrebuji radu
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Rad bych koupil Matize, ale potrebuji radu
Vazeni fandove, se zajmem jsem si procital vase forum a zda se, ze vim, jake auto si s manzelkou koupime. Vzhledem k nasim malym postavam se Matiz jevi jako idealni auticko pro obcasne cesty na nakupy a prejezdy mezi bytem a chalupou. K autum nemame zadny vztah a technicky rovnez zdatni nejsme.
Vime jen, ze bychom radi Matize nehavarovaneho, s jasnym puvodem, v peknem stavu (nejlepe od prvniho majitele, s pravidelnym servisem, servisni knizkou?), rok vyroby 2002 a vys (novejsi typ), najeto max. 50 000 km, s delenymi zadnimi sedadly (tak aby se dala cast sklopit a na druhe se dalo normalne sedet) a se stresnim nosicem (nebo aspon moznosti ho sehnat a namontovat). Celkova cena by nemela presahnout 115 000 Kc.
Nyni k me otazce. Na cem, z vyse jmenovaneho, mam pri koupi trvat? A co naopak mohu pustit z hlavy?
Rad bych si precetl odpoved typu:
"Nemusis trvat na stresnim nosici, kdyz se da sehnat v kazdem vetsim meste za 500 Kc."
nebo
"Nekupuj rok 2003 ale 2002, protoze po koupi tomu budes muset stejne udelat komplet generalku za 20 000 Kc a novejsi model by te tak vysel vyrazne a zbytecne draho."
nebo
"Rok 2002 nekupuj, byl poruchovy, kup klepnutou 2004, protoze oprava stoji jen par tisic."
a nebo nejlepe
"Auto tvych snu mi parkuje pred domem a rad ti ho za ty prachy strelim..."
Vazeni pratele, za kazdou odpoved, popr. kontakt na slusneho prodejce, Vam budu vdecny a predem za ni dekuji.
Vlastimil Svoboda
Vime jen, ze bychom radi Matize nehavarovaneho, s jasnym puvodem, v peknem stavu (nejlepe od prvniho majitele, s pravidelnym servisem, servisni knizkou?), rok vyroby 2002 a vys (novejsi typ), najeto max. 50 000 km, s delenymi zadnimi sedadly (tak aby se dala cast sklopit a na druhe se dalo normalne sedet) a se stresnim nosicem (nebo aspon moznosti ho sehnat a namontovat). Celkova cena by nemela presahnout 115 000 Kc.
Nyni k me otazce. Na cem, z vyse jmenovaneho, mam pri koupi trvat? A co naopak mohu pustit z hlavy?
Rad bych si precetl odpoved typu:
"Nemusis trvat na stresnim nosici, kdyz se da sehnat v kazdem vetsim meste za 500 Kc."
nebo
"Nekupuj rok 2003 ale 2002, protoze po koupi tomu budes muset stejne udelat komplet generalku za 20 000 Kc a novejsi model by te tak vysel vyrazne a zbytecne draho."
nebo
"Rok 2002 nekupuj, byl poruchovy, kup klepnutou 2004, protoze oprava stoji jen par tisic."
a nebo nejlepe
"Auto tvych snu mi parkuje pred domem a rad ti ho za ty prachy strelim..."
Vazeni pratele, za kazdou odpoved, popr. kontakt na slusneho prodejce, Vam budu vdecny a predem za ni dekuji.
Vlastimil Svoboda
- Reklama
Myslim ze zde je dost clenu kteri radi poradi, pokud shanis fajnovku tak Ondras prodava, ale neni to model 2002
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Na veskerych podminkach netrvame. Prikladne ten rok vyroby. Rad si necham poradit. Treba i to, zda jsou nase pozadavky, v teto cene, vubec splnitelne.
Pro nas je hlavni, aby auto bylo technicky ve stavu odpovidajicim stari a najetym kilometrum. Nehavarovane, neodcizene... Dale je to otazka diskuse.
Vim, ze v autobazarech se Matiz da videt celkem casto, ale nechci udelat nejakou volovinu, ktera by me pak mrzela. Zvlast, kdyz se v autech vubec nevyznam.
Pro nas je hlavni, aby auto bylo technicky ve stavu odpovidajicim stari a najetym kilometrum. Nehavarovane, neodcizene... Dale je to otazka diskuse.
Vim, ze v autobazarech se Matiz da videt celkem casto, ale nechci udelat nejakou volovinu, ktera by me pak mrzela. Zvlast, kdyz se v autech vubec nevyznam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na prodej ročník 1998 se 135.000km, první majitel serviska. Nezastírám šťouchanec zezadu opravený na pojišťovnu v autorizovaném servise. Auto je miláček, což se odráží na nadstandardní péči (nikdy se na něm nešetřilo, např. palivo výhradně V-Power). Mj. letos na jaře komplet výměna předního zavěšení, nové tlumiče všude, kotouče, veškeré ložiska, táhla řízení atd, atd.. Auto je prodeji jak v "sériové" podobě, tak s možností velikého množstvé doplňků (v tomto případě ke každému speciálnímu dílu přikládám i demontovaný originál).
Auto je sice starší než hledáte, ale troufám si říci, že ve výborné kondici neodrážející věk a kilometry. Spolehlivý kus, který sjezdil evropu . Kolegové zde auto znají, takže snad potvrdí.
V případě zájmu, nebo jen diskuze pište na ondras@uragan.cz nebo zde, nebo volejte 777 104 792. Případná cena a konfigurace při prodeji je věcí dohody.
Auto je sice starší než hledáte, ale troufám si říci, že ve výborné kondici neodrážející věk a kilometry. Spolehlivý kus, který sjezdil evropu . Kolegové zde auto znají, takže snad potvrdí.
V případě zájmu, nebo jen diskuze pište na ondras@uragan.cz nebo zde, nebo volejte 777 104 792. Případná cena a konfigurace při prodeji je věcí dohody.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Hned bych ho bral, ale jednoho Matízka na kterém se již pracuje doma máme
Koukal jsem na ten inzerát: ona je tam upravená i převodovka nebo převody???
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale cars.cz má úpravu motoru + převodovky jako jednu volitelnou položku. Pokud za úpravu nepovažuji automatový olej vevnitř .Badger píše:Hned bych ho bral, ale jednoho Matízka na kterém se již pracuje doma máme
|\/| /\ '|' | '/.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo
Šdoda žes Matíze nenabízel před 4 lety" Ondráši "moc se mi líbí a hlavně vím,
že co je o něm popsáno, to je férovka. Moc si Tě všeci vážíme, určitě se
najde kupce, který neprohloupí. Zdraví " Vazoun "
že co je o něm popsáno, to je férovka. Moc si Tě všeci vážíme, určitě se
najde kupce, který neprohloupí. Zdraví " Vazoun "
-
- Kontaktovat uživatele:
> Já mám na prodej ročník 1998 se 135.000km, první majitel serviska....
Dekuji Vam za nabidku, ale my bychom radi ponekud "standardnejsi" vuz. Z vaseho auta je na prvni pohled videt, ze je vasim konem. Myslim, ze budouci kupec, by v nem mel videt to, co Vy. Ani ja, ani manzelka bychom si na upravy vaseho vozu vsak zrejme nezvykli.
Presto Vam jeste jednou dekuji za nabidku, ktera nas utvrzuje v tom, ze obratit se pro radu na mistni forum byl dobry napad.
Dekuji Vam za nabidku, ale my bychom radi ponekud "standardnejsi" vuz. Z vaseho auta je na prvni pohled videt, ze je vasim konem. Myslim, ze budouci kupec, by v nem mel videt to, co Vy. Ani ja, ani manzelka bychom si na upravy vaseho vozu vsak zrejme nezvykli.
Presto Vam jeste jednou dekuji za nabidku, ktera nas utvrzuje v tom, ze obratit se pro radu na mistni forum byl dobry napad.
-
- Kontaktovat uživatele:
Alepoň doporučím : Matiz je nenáročné vozítko , celkem spolehlivé , nebál bych se ho koupit pokud : není bourané , odpovídá stav km, je pravidelně servisované a stav tacho okolo 70 tis. .
pro inspiraci : http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_ ... f_r=&f_ft=
ta 2003 z Ustí n/L - červený je libovka !!!!
pro inspiraci : http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_ ... f_r=&f_ft=
ta 2003 z Ustí n/L - červený je libovka !!!!
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
- Kontaktovat uživatele:
> ...je pravidelně servisované a stav tacho okolo 70 tis...
Predpokladam, ze informace o pravidelnem servise ziskam ze servisni knizky. Je to tak?
Jinak, vas tip se mi libi.
Lze na to auto sehnat stresni nosic? Zkousel jsem hledat, ale zda se mi, ze se prodavaji jen pricne nosice k uchyceni primo na strechu.
Predpokladam, ze informace o pravidelnem servise ziskam ze servisni knizky. Je to tak?
Jinak, vas tip se mi libi.
Lze na to auto sehnat stresni nosic? Zkousel jsem hledat, ale zda se mi, ze se prodavaji jen pricne nosice k uchyceni primo na strechu.