Recenze-Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Recenze-Nexia
Ahoj, zde je moje minirecenze na Nexii. Snad je to správný odkaz. Jinak je to na www.tipcars.com a tam se to dá najít.
http://www.tipcars.com/applications/a_s ... 6186432000
http://www.tipcars.com/applications/a_s ... 6186432000
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
No pekny, draku, ale mohl si ji poslat i me a ja bych ji dal k nam na nexiaclub Ale to muzu i tak,ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
No na Nexiaclub se mi to zdá trošku krátké. Měl jsem k dispozici jen 1000 znaků a nutno říct, že mi chybělo. )
Ale dát to tam můžeš klidně. Napsal jsem to tam hlavně proto, že tam čučí hodně lidí na ojetiny tak ať vidí, že to není až takový "šit" jak o tom psaly "odborné" plátky.
Ale dát to tam můžeš klidně. Napsal jsem to tam hlavně proto, že tam čučí hodně lidí na ojetiny tak ať vidí, že to není až takový "šit" jak o tom psaly "odborné" plátky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kaso, ale recenze není popis závad a problémů, které dané vozidlo má nebo se u něj objevují. Recenze se přece týká hlavně jízdních vlastností, dále taky vzhledu, komfortu a taky poměru užitná hodnota vs. cena. Takže pokud platí "stále bez poruchy" (o čemž už moc přesvědčen nejsem, protožes tak před 5 měsíci řešil zapalování nebo co to bylo) tak tím líp....
Tak to som veru neriesil.Mas to nejake popletenecubafire píše:Kaso, ale recenze není popis závad a problémů, které dané vozidlo má nebo se u něj objevují. Recenze se přece týká hlavně jízdních vlastností, dále taky vzhledu, komfortu a taky poměru užitná hodnota vs. cena. Takže pokud platí "stále bez poruchy" (o čemž už moc přesvědčen nejsem, protožes tak před 5 měsíci řešil zapalování nebo co to bylo) tak tím líp....
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V dnešním Světě motorů je v rubrice Bazar srovnání Škoda Felicia 1,6 1998 versus Daewoo Nexia 1,5 1997.
Čekal jsem jen samou kritiku na Nexii (po té, co v zimě hodně zdrbli Nubiru), ale není to tak hrozné.
Chtěl jsem dát oskenový článek do galerie, ale nějak se mi nedaří zachovat čitelnost textu při tak malém rozlišení (omezení 128 kB).
Čekal jsem jen samou kritiku na Nexii (po té, co v zimě hodně zdrbli Nubiru), ale není to tak hrozné.
Chtěl jsem dát oskenový článek do galerie, ale nějak se mi nedaří zachovat čitelnost textu při tak malém rozlišení (omezení 128 kB).
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
dik za info, ja to koupim a oskenujuJenda píše:V dnešním Světě motorů je v rubrice Bazar srovnání Škoda Felicia 1,6 1998 versus Daewoo Nexia 1,5 1997.
nebo mi to posli, klido velky, neco s tim udelame - milosh(zav)centrum(tecka)cz
ale nic nedosloJenda píše:odesláno
Uz sem si casak sam koupil, oskenoval, zitra hodim na nexiaclub, mam jeste naky dalsi recenze z casaku, dodam vse i nemecky