Nebo hulil?V.Brousek píše:Co jsi nyní pil ???
Jak jsem se málem zabil
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Návrat k tematu
Tomu jsem taky neporozuměl ? Co tím básník chtěl říci ?
Hezký den přeje všem na foru " Vazoun "
Hezký den přeje všem na foru " Vazoun "
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa nieco podobne stalo na rodicovskej skodovici 100 pred krizovatkou, kde na semafore cervena, dolu kopcom. Normalne to brzdilo, odrazu pedal na podlahe a nic. Podarilo sa mi nastastie ubrzdit rucnou. Potom som sa pomaly pohol, ze niekde odstavim, skusil som zabrzdit a normalne to brzdilo. Kukli sme pod auto, nikde nic. S tym autom otec potom presiel BA - Humenne, krizom cez cele Slovensko a brzdilo to.
Doma sa na to pozrel podrobnejsie, a zistil, ze jedna kovova trubicka na spodku auta bola prasknuta. Ale co bolo zaujimave, spravala sa ako pretlakovy ventil. Ked bol tlak v systeme vaecsi, ako nejaka hodnota, tak s trubky striekala brzdovka. Ked sa brzdilo "normalne", drzala.
A ja som vtedy myslel, ze este stihnem zelenu, tak som pridal, ale podcenil som vykon S100 obsadenej styroma ludmi, tak som musel prudko brzdit. No a vtedy sa "pretlakovy ventil" ukazal v plnej krase
Nebolo mi vsetko jedno. Keby som neubrzdil, tak vletim rovno pode elektricku
Doma sa na to pozrel podrobnejsie, a zistil, ze jedna kovova trubicka na spodku auta bola prasknuta. Ale co bolo zaujimave, spravala sa ako pretlakovy ventil. Ked bol tlak v systeme vaecsi, ako nejaka hodnota, tak s trubky striekala brzdovka. Ked sa brzdilo "normalne", drzala.
A ja som vtedy myslel, ze este stihnem zelenu, tak som pridal, ale podcenil som vykon S100 obsadenej styroma ludmi, tak som musel prudko brzdit. No a vtedy sa "pretlakovy ventil" ukazal v plnej krase
Nebolo mi vsetko jedno. Keby som neubrzdil, tak vletim rovno pode elektricku
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Reakce
Klídek - tomiczek,vždyt se zas tak moc nestalo.A piš raději normálně, ne tou
velkou abecedou,pokud nechceš něco zvýraznit.Taky se mi to zezačátku dělo.Hlavně klídek a nohy v teple,všechno se podá,neboj.
Hezký den všem na foru a dobré brzdy bez závad přeje- " Vazoun "
----------------------
Matiz SE / 2002 světlezelená metla U38 - po úspěšné STK + Emise
velkou abecedou,pokud nechceš něco zvýraznit.Taky se mi to zezačátku dělo.Hlavně klídek a nohy v teple,všechno se podá,neboj.
Hezký den všem na foru a dobré brzdy bez závad přeje- " Vazoun "
----------------------
Matiz SE / 2002 světlezelená metla U38 - po úspěšné STK + Emise
A jen tak mezi námi,kdo si to dělá ještě sám ??V.Brousek píše:Co jsi nyní pil ???tomiczek píše:KDYŽ UDĚLAJÍ BRZDY V SERVISU NE TO ŽADNEJ ROZDÍL KDYŽ SI TO UDĚLÁŠ SÁM. JEN V DRUHYM PŘÍPADĚ VÍŠ ŽE JE MÁŠ VYMĚNĚNÝ POTOM POUŽÍVÁM RUČNÍ BRZDU, ALE VŠECHNY ČTYŘI BRZDOVÝ DESTIČKY JSEM NA JEDNOU NIKDY NEMĚNIL
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak dáleVít, Jiří píše:potopenKessler píše:ZásahVojta píše: Důchodci a skorodůchodci reagují a alespoň napíší, odkud jsou
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje