MS Německo 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To radši ne, palce dostanou kopance takže radši pěsti ať mají štěstí Budu fandit v práci
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme pěkně ( hnusně ) v prd..i a jedeme domů To se zase kluci předvedli!!! No nic snad příště
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem si, že se budou snažit, aby si ten repre stadion v Praze obhájili, ale opět zklamali...možná jsem čekal víc, ale pořád mi nejde do hlavi, jakto, že do fotbalu jde takový obrovský množství peněz a z mistrovství nic nevozí a hokejisti vozí pořád něco a peněz je nedostatek....asi nepřímá úměrnost.....fuj!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Zrovna proti Italii hrali dobre, asi nejlip na celym mistrovstvi.
Skoda, ze prohrali s Ghanou, tam se asi rozhodovalo.
Uspech uz byl, ze se na MS po tech sestnacti letech vubec dostali.
Ja bych je nezatracoval, rozhodne jim nemuzeme odeprit snahu.
To djpsx: V hokeji ta konkurence neni tak velika.
Skoda, ze prohrali s Ghanou, tam se asi rozhodovalo.
Uspech uz byl, ze se na MS po tech sestnacti letech vubec dostali.
Ja bych je nezatracoval, rozhodne jim nemuzeme odeprit snahu.
To djpsx: V hokeji ta konkurence neni tak velika.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
tak tak, nejvic se mi vcera libili nemci, ten svajn hral dobreMiso29 píše:Taliani su majstri .Zidan sa zachoval ako debil ale rozhodcovia zachovali chladnu hlavu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jo Italové jsou mistři a abych řekl pravdu, tak je mi to úplně jedno