Ako beriete svoje daewoo?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
Ako beriete svoje daewoo?
Mi nasho matiska berieme ako clena rodiny .ja ho mam rad
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
- Reklama
Ja ho mam taky rad, ale pro rodinu bude maly, tak pujde z domu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem bral Dejwíka jako kámoše, ale bohužel se na mě vykašlal a podlehl rozkladu, tak musel z domu...ale nezazlívám mu to, měl 17 let a hodně přes 200.000 km za sebou...
...teď jsem už dva měsíce se slečnou Felicií a vypadá to že nám to spoustu let vydrží
...teď jsem už dva měsíce se slečnou Felicií a vypadá to že nám to spoustu let vydrží
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Manželka si Matízka kupovala sama za svobodna, takže k němu má obrovský citový vztah ( nikdo by se nezbavila ) a já k němu postupem času získávám také velice dobrý a přátelský vztah ( prostě kamarádi )
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já měl ke každýmu auto vždycky hlubokej vztah.. K Drakouškovi i Laurince... jenže Spotík to změnil. Už to neni kamarád, ani člen rodiny, jsou to VYHOZENÝ PRACHY ZA KOREJSKEJ POKUS. Takže prozatimně předpokládam napodzim prodej a koupě snad něčeho s čim mně nebudou vozit odtahovkou před vysmátou půlkou naší fabriky.
Radši na něj budu nadávat než mu zase začínat znova věřit jako minule, do tejdne mně tam nechal
Radši na něj budu nadávat než mu zase začínat znova věřit jako minule, do tejdne mně tam nechal
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
sem si prohlidnul tvoje stranky a kdybys nemel, asi bys do ni tezko vrazil takovej majlant..ale fakt mas peknou karu..Ivan píše:Mám s Nexií silný citový vztah...
Jinak mam jeste takovej nazor, muj korejskej drak je pohodlny komfortni auticko, ktery se nemusim bat nekde nechat, ze mi ho nekdo ukradne..kdybych mel Passata, asi by to bylo jiny..
- Blue Lanos
to same ako v naseom pripade mat babu
...tak to by sme si vedeli taky vyberat, ze by sa aj vo fabrike namakali
...tak to by sme si vedeli taky vyberat, ze by sa aj vo fabrike namakali
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Ale mít auto i chlapa je taky fajn , ne ? Já tomu teda nerozumím , nikdy jsem chlapa neměl....xpet píše:Nekdy si říkám, že mít auto je lepší než mít chlapa. Když jsem si ho pořizovala, mohla jsem si říct, jak má vypadat a co má mít. A taky slavím jeho narozeniny.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e