Divná reklama
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Divná reklama
Dobré po půlnoci Venku +20 a jak jsem už psal něco se žene
Byl u mě známý z jihu a říkal,že v Českých Budějicích prý byla reklama CHevroletu kde v několika metrch zavěsili auto /CHevrolet/ nevěděl typ a pak se pomocí SMS hlasovalo jestli ho pustí z výšky NATVRDO a nebo pomalu zkrátka jestli ho výherce dostane neporušený a nebo na sr---u Může mi to někdo z jihu potvrdit a nebo vyvrátit,že je to kec!!!
To poslední bych slyšel radši \ale na druhou strnu já se už pomalu nedivím ničemu!
Ať nám jezdí a nezlobí
Byl u mě známý z jihu a říkal,že v Českých Budějicích prý byla reklama CHevroletu kde v několika metrch zavěsili auto /CHevrolet/ nevěděl typ a pak se pomocí SMS hlasovalo jestli ho pustí z výšky NATVRDO a nebo pomalu zkrátka jestli ho výherce dostane neporušený a nebo na sr---u Může mi to někdo z jihu potvrdit a nebo vyvrátit,že je to kec!!!
To poslední bych slyšel radši \ale na druhou strnu já se už pomalu nedivím ničemu!
Ať nám jezdí a nezlobí
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Divná reklama
hmm, třeba je gumovejTopol píše:Dobré po půlnoci Venku +20 a jak jsem už psal něco se žene
Ať nám jezdí a nezlobí
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Případ z CB neznám, ale asi před deseti lety jsem na německé televizi (SAT1, RTL, PRO7...) viděl pořad, ve kterém na jedné akci zavěsili nové auto na jeřábu a soutěžící si měli něco tipovat, výherce měl toto auto dostat. Když se sešel již větší počet tipujících, zazněla otázka pořadatele zda se má auto pustit z jeřábu dolu. Prakticky všichni tipují zvolili zničení auta (malá pravděpodobnost výhry) = když ne já, tak nikdo. Auto šlo do šrotu jako placka.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Re: Divná reklama
Bylo to Aveo - více zde: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006062502Topol píše:Dobré po půlnoci Venku +20 a jak jsem už psal něco se žene
Ať nám jezdí a nezlobí
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu lidi už nevědí co za zábavu by si vymysleli!!! Kdyby to třeba radši dali na nějakou charitu nebo do nějakého domova dětí atd., tak by to bylo 1000x lepší
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsi mi připomněl moje starý příbuzný a jejich názor na VyVolený, BB a podobně...Badger píše:Opravdu lidi už nevědí co za zábavu by si vymysleli!!! Kdyby to třeba radši dali na nějakou charitu nebo do nějakého domova dětí atd., tak by to bylo 1000x lepší
Zkus jít a řikat lidem pošlete SMSku (kupte pivo) a dejte tim 30 kč na charitu... prostě je věc každýho na co přispěje. Lidi se chtěj bavit a přiznejme si, vozejčkář nebo sirotek mně osobně tolik zábavnej jako rozflákaný auto nepřijde. Je to asi kapku drsně řečený ale je to prostě tak.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, to je tvůj názor a každý má prostě jiný názor, mentalitu atd. to je prostě normální a lidské!!!Krtek píše:Teď jsi mi připomněl moje starý příbuzný a jejich názor na VyVolený, BB a podobně...Badger píše:Opravdu lidi už nevědí co za zábavu by si vymysleli!!! Kdyby to třeba radši dali na nějakou charitu nebo do nějakého domova dětí atd., tak by to bylo 1000x lepší
Zkus jít a řikat lidem pošlete SMSku (kupte pivo) a dejte tim 30 kč na charitu... prostě je věc každýho na co přispěje. Lidi se chtěj bavit a přiznejme si, vozejčkář nebo sirotek mně osobně tolik zábavnej jako rozflákaný auto nepřijde. Je to asi kapku drsně řečený ale je to prostě tak.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Pěkný den Nohavica by mohl zpívat píseň na tropy když zpíval na Ladovsků zimu
Z toho auta je mi smutno Není to jen hromada plechů ale je to zpousta lidské práce!!! Je to něco jako když pálili obilí v elektrárně a HOVADO v televizi to zdůvodňuje že je to ekonomicky výhodné!!!Vždy jsem měl a mám uctu k práci druhých a společnost která dopustí znevážení práce je špatná společnost!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
Z toho auta je mi smutno Není to jen hromada plechů ale je to zpousta lidské práce!!! Je to něco jako když pálili obilí v elektrárně a HOVADO v televizi to zdůvodňuje že je to ekonomicky výhodné!!!Vždy jsem měl a mám uctu k práci druhých a společnost která dopustí znevážení práce je špatná společnost!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
K pálení obilí bych to nepřirovnával. Přece jenom je fakt možný že to může vyjít pro elektrárnu levně a pro zemědělce rentabilně tak si to klidně pár let můžou pěstovat rovnou na podpal a bejt spokojený všichni. Řepka se taky pěstovala nejdřív hlavně na žrádlo a dneska jde hlavně na naftu.Topol píše:Pěkný den Nohavica by mohl zpívat píseň na tropy když zpíval na Ladovsků zimu
Ať nám jezdí a nezlobí
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Vidím to stejně jako Krtek, myslím si, že není daleko doba, kdy se budou opravdu ve velkém pěstovat rychlerostoucí energetické rostliny (bambusy, řepka, obilí....). Spokojení budou všichni - zemědělec, výtopny a elektrárny, odběratelé tepla.
Časem si sušené a lisové rostliny budeme skládat místo uhelných briket do sklepů na topení v zimě. Ostatně už jsem to viděl i v Holandsku na jednom rodinném domku.
Časem si sušené a lisové rostliny budeme skládat místo uhelných briket do sklepů na topení v zimě. Ostatně už jsem to viděl i v Holandsku na jednom rodinném domku.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava