spodek a dutiny

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Pavel Beneš

spodek a dutiny

Příspěvek od Pavel Beneš »

Už mám první krok za sebou...materiál je doma.

Otázka: Kam udělat díry v prazích pro co nejmenší zásah a dosažitelnost všeho...má někdo fotky? Podběhy a spodek je jasnej, ale nerad bych dělal 5 děr, když třeba budou stačit 2 atd.

Jo a jakou máte zkušenost (jestli vůbec někdo) s těma nalepovacíma tenkýma foliema proti hluku (1,3 mm tlustý)? Hodil bych je zevnitř na zadek kufr-podběhy...
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Reklama

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Možno ti pomôžu fotky a pokec od Akriho, ktorý ich robil na Lanose.
Pozri https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... ght=dutiny
Pavel Beneš

Dík, Na Akriho jsem koukal, jde mi spíš o nějakou vychytávku, jak to udělat co nejlíp (ne nejjednoduššeji ale nejkvalitněji..

ucpávky mám na díru 18, doufám že se tam s tím nástavcem dostanu všude...
Pavel Beneš

tak zítra je ten den D... jdu na to, ale sehnat ten nástavec na dutiny v kvalitní formě dá někdy pořádně zabrat (i peněžence..). Ještě hned když to bude odstrojený, dám dozadu do kufru 12V zástrčku do tapecu u podběhu (je tam místo) a vydláždím ten kufr proti hluku... tak v pondělí dám vědět, jestli ještě jezdím do práce na kole...

Jo, ještě něco co sem vůbec nepatří ale musím to někde vyblejt, to jsem ještě neviděl:

Bodový systém - dneska ženská projížděla kolem mě (jestli to tak dělá pořád, je už bez papírů):
v zóně 30 km/h jela tak 50, nesvítila, nepřipoutaná, u huby mobil a vzadu dvě nepřipoutaný děti bez autosedačky... takhle vjela na hlavní, aniž by se koukla (a dala přednost) a vlítla na hlavní těsně před druhým autem...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Pavel Beneš píše:Dík, Na Akriho jsem koukal, jde mi spíš o nějakou vychytávku, jak to udělat co nejlíp (ne nejjednoduššeji ale nejkvalitněji..

ucpávky mám na díru 18, doufám že se tam s tím nástavcem dostanu všude...
Párkrát sem to už dělal a rozhodně sem neničil prahy nějakou další dírou vždycky mi na to stačily ty co už v autě jsou jako třeba čidlo otevřených dveří , šroub pantu a zámku atd. ;)
Pavel Beneš

jo jo, už je po a díry jsem nedělal kromě té uprostřed sloupku jak je spínač osvětlení... tam byl blbý přístup, tak jsem zvolil díru v tý prohlubni a ucpávku, vypadá to jak originál...

jinak to odstrojování zadku.... to mi dalo, milión šroubků, se nedivím, že váží 1360kg, když 200kg jsou šroubky a plasty.... odkreješ jeden a je tam druhý atd... ale v pohodě... hold celý den zabralo montáž a demontage..

ještě jsem nechal odkrytou pravou stranu v kufru a jak je výřez přepážky k blatníku, tak tam spáchám 12V zásuvku, akorát mi dělá starosti vedení kabeláže, když teď vím, že nejprve bůh srandy stvořil korejce, dal jim šroubovák.... a pak stvořil šroubky...
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“