svítící kontrolka motoru
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- wapril
- Kontaktovat uživatele:
svítící kontrolka motoru
Posledních pár dní jsem byl na nervy - po 20-30 sekundách po nastartování se mi rozsvítila kontrolka motoru ... na scaneru v servise nic neviděli, protožo po vypnutí a znovu zapnutí klíčku vše O.K. Pak se v tom začal rejpat jeden mechoš Šikula a našel to - odpojený čidlo teploty vzduchu ... A už zase bezstarostně skáču přes kaluže!
- Reklama
Re: svítící kontrolka motoru
tohle mi delalo taky, predevcirem, kdyz jsem jel z dilny, kde mi mechanik menil rozvodak. tak jsem jel zpet, otevreli jsme kapotu a koukam, ze to cidlo nebylo zapojeny. No stale jsme v Cechach a ty garazmistri nejsou 100%wapril píše:Posledních pár dní jsem byl na nervy - po 20-30 sekundách po nastartování se mi rozsvítila kontrolka motoru ... na scaneru v servise nic neviděli, protožo po vypnutí a znovu zapnutí klíčku vše O.K. Pak se v tom začal rejpat jeden mechoš Šikula a našel to - odpojený čidlo teploty vzduchu ... A už zase bezstarostně skáču přes kaluže!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ještěže mám v servisu kamarády... diagnostika zdarma se vyplatí...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project