DAEWOO a DOVOLENÁ

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Cross píše:V sobotu jsme se vratili z Chorvatska, byli jsme na Istrii, kousek od Puly.
Korejka to zvladla v pohode. Jen cestou tam jsme uvizli na necely dve hodinky v zacpe ve Slovinsku. Bez klimatizace bych tam nejel.
Tento tyden jeste vyjedeme do Orlickych hor a zacatkem srpna budeme tyden na Vysocine.
Bacha v Orlickych horach strasi Akri :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Tak já se budu pohybovat jen po republice - ve středu jedu na Zahradu do Náměště, v pátek pak na bitvu do Třebíče. Jinak autokolem bych chtěl projet oblast Českého ráje.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Mirek píše:Letos nejedeme nikam. Od 7.6. máme přírůstek - dceru Terezku, místo Kalose řídím kočárek. Není to sice Chevrolet/Daewoo, ale taky je to dobrý :)

Gratuluju a pozdravuji Terezku , narodila se v den kdy já mám svátek. Pěkně si to užívej taťko, sama vím jaká je to příjemná změna mít v rodině mimčo. :P :P :P
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Iveta píše:Gratuluju a pozdravuji Terezku , narodila se v den kdy já mám svátek. Pěkně si to užívej taťko, sama vím jaká je to příjemná změna mít v rodině mimčo. :P :P :P
Děkuju. Jo je to příjemná změna. Terezka je sice už 3. kousek, ale po necelých 13 letech, takže už jsem skoro zapomněl, jaké to je :)
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Akri píše:
Cross píše:V sobotu jsme se vratili z Chorvatska, byli jsme na Istrii, kousek od Puly.
Korejka to zvladla v pohode. Jen cestou tam jsme uvizli na necely dve hodinky v zacpe ve Slovinsku. Bez klimatizace bych tam nejel.
Tento tyden jeste vyjedeme do Orlickych hor a zacatkem srpna budeme tyden na Vysocine.
Bacha v Orlickych horach strasi Akri :lol:
...tomu neverim :roll: ten uz nestrasi ani tu :? :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Minulý rok som spolu s Kaloskom a manželom spoznávala Spiš, Dunajec a jaskyne v Nizkych Tatrach. Tento rok s Kaloskom a jednak aj s manželom chcem spoznať trocha východ Slovenska. Jasné, že týždeň je na to málo, ale mám pár bodov, ktoré chcem vidieť a snad sa to podarí postíhať. Takže moje peniažky opäť zostanú na Slovensku :).
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Přátelé,kamarádí, loučím se s vámi na nějakou dobu :cry: , jelikož je du do UK. Občas bych se tam mohl možná dostat na net, ale to nevím jistě, každopádně sepíšu nějakou legrácku jako cestopis a budu se snažit zjisti, jak je tam na tom Daewoo/Chevrolet. Mějte se tu fajn a nejspíše za měsíc ČAU ;)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
rimsy

Příspěvek od rimsy »

Stravil jsem tam dohromady 14 dni a Daewoo jsem tam nevidel zadny...
simone
Kontaktovat uživatele:

dovolenka

Příspěvek od simone »

LIFELIKE AHOOOJ ak budete na východe daj nejako vedieť su tu krasne miesta Domica,, Zadiel, Jasov a pod Hrady, zámok Betliarprejdeme sa s vami radi
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Re: dovolenka

Příspěvek od LIFELIKE »

simone píše:LIFELIKE AHOOOJ ak budete na východe daj nejako vedieť su tu krasne miesta Domica,, Zadiel, Jasov a pod Hrady, zámok Betliarprejdeme sa s vami radi
OK ... dovolenka je ešte za mesiac, tak času dosť

Východ poznám po Krásnu Hôrku (trocha), takže Betliar mám obehnutý
ale Domica, Jasovská jaskyňa a Zádielská dolina sú v pláne (okrem iného). Mňa by ale zaujímala nejaká iná hradná dominanta: nejaká ukážková zrúcanina hradu na východnom Slovensku. Mňa totiž zrúcaniny zaujímajú viac než hrady-muzeum. A tiež by som prijala tip na nejaký pekný a hlavne prístupný drevený kostolík...aspoň jeden.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
simone
Kontaktovat uživatele:

hrady

Příspěvek od simone »

LIFELIKE tak rucaniny: hrad Turňa hned pri ceste do KE a potom hrad v Skaroši smer z KE do TV. Turňa je asi id Krasneh dorky 25km a hrad v Skaroši asi 80km
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Odpovědět

Zpět na „POKEC“