Daewaci, zdravim primo ze Soulu, Jizni Koree

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Příspěvek od milosh »

Druhy dil zde - https://www.nexiaclub.com/hlaseni-z-koree-c-02/

Jinak Jirko, co tam presne delas, resp. v jakem oboru dela tvuj chlebodarce? :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

milosh píše:... Jinak Jirko, co tam presne delas, resp. v jakem oboru dela tvuj chlebodarce? :lol:
No - nas projekt (v Praze) dela pro LG - starame se o reklamace mobilnich telefonu v Evrope.
No a ted bylo rozhodnuto ze se projekt presouva (z Prazske pobocky) do Soulu ... tak je to tu jeden tyden zaucuju a druhej budu dohlizet jak jim to jde :-)
No a co bude se mnou kdyz nas projekt konci? V cervenci dovolena a pak jednoduse jdu na jinej projekt 8) - Jsem zvadav co to bude :)
milosh

Příspěvek od milosh »

SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

:D taketo podobne zamyslanie mavam aj ja v Italii ked rozmyslam co budem robit na hoteli cestou v taxiku :lol: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Blue Lanos píše::D taketo podobne zamyslanie mavam aj ja v Italii ked rozmyslam co budem robit na hoteli cestou v taxiku :lol: :lol:
Tak uz to mas psat ;)
Blue Lanos

:oops: ja to tak neumim ale bradkaj to pise famosne sa mi to paci :!: ;)
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Aj mě a moc. :D Úplnej cestopisec :lol: :lol:
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
milosh

Příspěvek od milosh »

Blue Lanos píše::oops: ja to tak neumim ale bradkaj to pise famosne sa mi to paci :!: ;)
ja mam naky podobny cestopis kdyz jsme byli ve statech v roce 2001. kdyby byl zajem :)

Zitra bude hlaseni cislo 4, asi nejvetsi mazec !!! a libova fotka 8)
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Hmmm, libová fotka. :D Se už těším :lol:
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Blue Lanos

milosh píše:ja mam naky podobny cestopis kdyz jsme byli ve statech v roce 2001. kdyby byl zajem :)
JASNE ze by bol zajem :D
Obrázek
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

No teda lidi... dekuju za chvalu :) Uprimne jsem to necekal. Z diktatu jsem mel vzdy petky (ale to jste si asi vsimli :lol: ) a slohovky za mne psala mama 8) .
Ale kdyz jsem se dostal az takhle daleko nedalo mi o tom napsat kamaradum. Hlaseni c.4? Dal jsem si zalezet :D .
No a ted v sobotu v 23:51 sedim na hotelu, uplne grogy! Celej den jsem lital po meste, po pamatkach atd.... takze???

BUDOU FOTKY!!!

Jen to dam trochu do kupy a poslu Miloshovi (diik Miloshi). Mejte se.
Korejec Jirka :)
Blue Lanos

Jirko co tam vlastne delas v tej Korei myslim zameranie vasej firmy v CZ? Nejaka korejska firma ma pobocku v CZ? :idea:
Obrázek
bradkaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bradkaj »

Blue Lanos píše:..Jirko co tam vlastne delas v tej Korei...
:D Viz vyse, ale OK - ted to vemu podrobne (i s nazvama firem).
Delam v Praze pro Accenture Services. Americka firma co se zivy poradentsvim atd a outsourcingem. Co to je? To ze se dela cast prace za jionu firmu (pr. Kazda firma Dela svoji praci ale k tomu ma Ucetnictvi, Osobni oddeleni... atd). No a mi jednu tuto vec delame za ni (lepe a levneji :lol: ).
Takze: Nas projekt dela pro LG Mobilni telefony-reklamace v Evrope. To znam: Kdyz si koupis LG telefon, je kaput, v zaruce opraven, tak to ten opravar chce mit od LG proplacene... no a mi o tom rozhodujem :D
= LG se nestara, usetri CAS a stoji ho to mene nez kdyby si to delal sam.
No a tento projekt konci u nas v Praze (bude pokracovat v Soulu) tak jsem je to jel zaucit 8) :lol: :lol: :lol:
P.S. Mam dojem ze VSEM korejcum chybi neco cemu se rika prirozena inteligence. Ach jo.
Topol

Příspěvek od Topol »

P.S. Mam dojem ze VSEM korejcum chybi neco cemu se rika prirozena inteligence. Ach jo.[/quote]

Pěkný den :D Venku azuro bude krásný den ;)
Dík za reportáž!Jseš dobrej!
Jinak k té inteligenci to je něco co se tvoří v člověku už během dětství.U nás si dřív každý musel udělat pomalu všechno.To člověk získaval široký přehled.U nich ale i v ostatních průmyslových zemích dochazí k úzké specializaci.Nedávno byl v pořadu Na plovárně český vědec v oboru molekulární mechaniky a chemie.Dělají už takhle mrňavý" motorky"kde rotují molekuly jak potřebují! Pracuje už dlouho v USA a posílá z Ameriky studenty k nám aby se naučili improvizovat.
Přeji pěkný den do Koreje ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
milosh

Příspěvek od milosh »

Dalsi dil zde, rekl bych asi nejlepsi z tech 4 !!!

https://www.nexiaclub.com/hlaseni-z-koree-c-04/
Odpovědět

Zpět na „POKEC“