DAEWOO a DOVOLENÁ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jo, do francie bych s e taky rád kouknul. třeba Saint Tropez. Po tunisu už mně lákaj jenom civilizovaný země a takový turecko a podopbný brajglxindlocountry už nemusim ani v televizi. Mam ale strach že ta civilizovanost franci končí díáky jejich přistěhovalecký politice.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Bezva, už jsme 3....tak uspořádáme Daewoo/Chevrolet sraz v Saint-Tropez a parkovat můžem nedaleko četnické stanice. Je tam takové velké parkoviště (je placené, ale zároveň hlídané)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Skvělý, budeme se s manželkou těšit na četníky jako by jich teď bylo málo u nás
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jasně a pak bychom mohli zajet do Cannes (není to moc daleko) a zaparkovat si na chvilku k nějakému z těch luxusních hotelů mezi Lamborgini a FerrariBadger píše:Skvělý, budeme se s manželkou těšit na četníky jako by jich teď bylo málo u nás
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Jsem rád, že ne jenom já mám dobré nápady.Iwoš píše:pekrtek píše:Chtel jsem s Lanosem vyrazit v srpnu do Bulharska, ale samotnému se mi nechtělo, trakže letím. Paradox je, že to vyjde skoro stejně draho jako autem (pro dvě osoby). Někdy si tu cestu budu muset splnit. Nebylo by dobré tam příští rok udělat Daewoo sraz?
Jasné Můj otcko tam byl dvakrát s Lanosem. A samozřejmě auto jelo bez problémů. Sraz by jsme mohli spojit aj s Bulgariatekkem A před tím je ještě Ukrainatekk, tak by jsme mohli podniknout takovou cestu po krásách východní Evropy
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Taky velice dobrý a věřím, že i příjemný!!!Mirek píše:Letos nejedeme nikam. Od 7.6. máme přírůstek - dceru Terezku, místo Kalose řídím kočárek. Není to sice Chevrolet/Daewoo, ale taky je to dobrý
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
V sobotu jsme se vratili z Chorvatska, byli jsme na Istrii, kousek od Puly.
Korejka to zvladla v pohode. Jen cestou tam jsme uvizli na necely dve hodinky v zacpe ve Slovinsku. Bez klimatizace bych tam nejel.
Tento tyden jeste vyjedeme do Orlickych hor a zacatkem srpna budeme tyden na Vysocine.
Korejka to zvladla v pohode. Jen cestou tam jsme uvizli na necely dve hodinky v zacpe ve Slovinsku. Bez klimatizace bych tam nejel.
Tento tyden jeste vyjedeme do Orlickych hor a zacatkem srpna budeme tyden na Vysocine.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
-
To cross: člověče proč by to "korejka" neměla zvládnout?
Mám jeden takovej zážitek s nexií. Jezdil jsem s ní dřív do Chorvatska
normálně,nikdy žádnej problém Pak si milou nexii vzala tchyně naložila a vyrazila. Na cestě zpátky zácpa Slovinsko,kdo tam jezdí ví jak to vypadá Prostě když se něco posere tak není kam s autem uhnout. No a milá nesí si řekla že už toho má v tom horku dost a prostě chcípla. Tchyně volá co má dělat, nejsem automechanik tak už vidím jak tam pro ně posílám odtah Nakonec jí říkám ať ju nechají tak hoďku vychladnout a pak to budeme řešit Pánové ani ne za hodinu nesí nastartovala v klidu dojela domů a od té doby se nic podobnýho nestalo Já teď jezdím doChorvatska Kombajnem a pohoda.Takže kdo jede v srpnu tak se potkáme H.S.
Mám jeden takovej zážitek s nexií. Jezdil jsem s ní dřív do Chorvatska
normálně,nikdy žádnej problém Pak si milou nexii vzala tchyně naložila a vyrazila. Na cestě zpátky zácpa Slovinsko,kdo tam jezdí ví jak to vypadá Prostě když se něco posere tak není kam s autem uhnout. No a milá nesí si řekla že už toho má v tom horku dost a prostě chcípla. Tchyně volá co má dělat, nejsem automechanik tak už vidím jak tam pro ně posílám odtah Nakonec jí říkám ať ju nechají tak hoďku vychladnout a pak to budeme řešit Pánové ani ne za hodinu nesí nastartovala v klidu dojela domů a od té doby se nic podobnýho nestalo Já teď jezdím doChorvatska Kombajnem a pohoda.Takže kdo jede v srpnu tak se potkáme H.S.
Mirku, gratuluju, my mame termin na 5.7. tak jsem zvedavej, nejak se mu/ji nechce venMirek píše:Letos nejedeme nikam. Od 7.6. máme přírůstek - dceru Terezku, místo Kalose řídím kočárek. Není to sice Chevrolet/Daewoo, ale taky je to dobrý
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dík všem za gratulace.milosh píše:Mirku, gratuluju, my mame termin na 5.7. tak jsem zvedavej, nejak se mu/ji nechce ven
My jsme měli termín 2.6. a toho 7.6. porod vyvolávali. Doufám, Miloši, že budeš u porodu - byl to docela hustej zážitek, ale v žádném případě nelituju, že jsem se účastnil.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Jasne ze jdu do toho !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet