DAEWOO a DOVOLENÁ

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

homer simpson

DAEWOO a DOVOLENÁ

Příspěvek od homer simpson »

Nevím jestli tady tohle téma někde je ale já jsem ho nenašel. :oops: Takže se pánové pochlubte kam letos vyvezete svoje autí a rodinu na dovču ;) H.S. :P
Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Naši odjeli předevčírem Sedanem do Chorvatska. Mluvil jsem s tátou, když tam dorazili.....nemohl si Sedánka vynachválit. Jel prý jak po másle, na dálnici to dostal až na 200 km/h a šel by víc a to i přesto, že kufr byl napěchovanej totálně (kufr, autolednice atd.). Klimka taky nezklamala (bez ní prej ani náhodou jaký je tam vedro a dusno). Co se týká spotřeby, nevím přesně čísla, ale prý úplně v pohodě, takže průměr typuju NEJVÝŠ do 9 l/100 km.

A já osobně jsem přemýšlel vzít Kombajna do Anglie, ale po propočítání nákladů by se to hrubě nevyplatilo díky studentským slevám co mám. Takže jen po ČR ;)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já to mám jak v tom vtipu: Předloni jsem chtěl na Korsiku, loni do Španělska a letos pojedu zase do pr....
Ale vážně - jezdili jsme každý rok na Mušovská jezera (Novomlýnská nádrž) u Mikulova, letos to nevychází. Takže budeme i s Matýskem doma.
simone
Kontaktovat uživatele:

dovolenááá

Příspěvek od simone »

ešte 21 dní a smer Rumunsko a Bulharsko!!! už sa neviem dočkať!!! :lol: :lol: :lol:
:D stále napredaj nejake diely na Nexiu!!!
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Niekedy okolo 15.7 Chorvatsko - Krk
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

S manželkou dnes naposledy do práce a pak 14dní dovolená - jupííííííííí :D a jezdit budeme s Matízkem jen po ČR ;)
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
xpet

Příspěvek od xpet »

První týden a poslední týden v srpnu. Jedu k rodičům na plnou penzi. K autu se nedostanu, protože ho budu muset pučovat tátovi. I když má svou feldu, tak jakmile přijedu domů auto mám zabavené. Nejdřív byl nadšený z mého matízka, teď z avea a přemýšlí, že by si koupil laceti.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Tak já strávím dovolenou na maltě a betonu aneb mj. budu dělat nový domeček pro Nubíka. Jen na dálkově ovládaná vrata letos asi nebudou love :(
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Já začátkem srpna na slovensko (Bojnice) a pak 14 dní tady po českejch luzích a hájích. Každej den jeden výlet. Holt musim bejt v dosahu odtahovky :(
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

29.7.2006 vyrazim na dlouhou cestu 2150 km do Krymu, zastavka v Kijeve na 1 den a zase za volant doufam ze mi auticko prezije ve zdravi :D
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Slavek píše:29.7.2006 vyrazim na dlouhou cestu 2150 km do Krymu, zastavka v Kijeve na 1 den a zase za volant doufam ze mi auticko prezije ve zdravi :D
Hned bych jel s Tebou ;)
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Chtel jsem s Lanosem vyrazit v srpnu do Bulharska, ale samotnému se mi nechtělo, trakže letím. Paradox je, že to vyjde skoro stejně draho jako autem (pro dvě osoby). Někdy si tu cestu budu muset splnit. Nebylo by dobré tam příští rok udělat Daewoo sraz?
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

pekrtek píše:Chtel jsem s Lanosem vyrazit v srpnu do Bulharska, ale samotnému se mi nechtělo, trakže letím. Paradox je, že to vyjde skoro stejně draho jako autem (pro dvě osoby). Někdy si tu cestu budu muset splnit. Nebylo by dobré tam příští rok udělat Daewoo sraz?

Jasné :lol: :lol: Můj otcko tam byl dvakrát s Lanosem. A samozřejmě auto jelo bez problémů. Sraz by jsme mohli spojit aj s Bulgariatekkem :lol: :lol: :lol: A před tím je ještě Ukrainatekk, tak by jsme mohli podniknout takovou cestu po krásách východní Evropy :lol: :lol:
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Do Bulharska bych nejel, prý tam hodně moc zdražili.....a navíc k té zemi nemám nějak důvěru....co takhle jih Francie? Je tam krásně a ne draho.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

djpsx píše:Do Bulharska bych nejel, prý tam hodně moc zdražili.....a navíc k té zemi nemám nějak důvěru....co takhle jih Francie? Je tam krásně a ne draho.
To nezní špatně :P Bulharsko asi taky ne :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“