Automatický spinač světel pro Daewoo matiz

Moderátor: Blue Lanos

Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

a kde jsi to kupoval? v bývalém kentu nebo vtom malém tuningovém obchůdku o kus dál? :roll:
ŘEZNÍK
Reklama

Mitch z ráje Českýho

Příspěvek od Mitch z ráje Českýho »

Vít, Jiří píše:a kde jsi to kupoval? v bývalém kentu nebo vtom malém tuningovém obchůdku o kus dál? :roll:
Směrem od města(kdy už tam ten kruháč doděláte!!!)-Tesco- cca 200m před servisem Daewoo a Denko Vomáčka(bazar)... po pravé straně,menší ale bezvadně vyhulený(jsem kuřák a asi jsem šel po čuchu :lol: ) obchod.Kupoval jsem bez dokladu a tak proto ta dohoda o ceně.Včera mi za půl hoďky namontoval švára,já bych se k tomu neohnul.. a funguje to bezva, ještě radši zvolím výměnu vypínače ze světelnou indikací.Koukal jsem na webu na ceny-ta se pohybuje od 350 do 450,-Kč ... a to se od 1.7. vyplatí!! :P
bošš

Příspěvek od bošš »

Koupil jsem to taky a potřebuju poradit kde najdu drát od čidla tlaku oleje nebo od kontrolky dobíjení. Nemůžu nikde najít schema a nechce se mi rozebrat půl Matízka a roztříhat všechny svazky.
Díky za rady
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Řekl bych, že stačí si najít čidlo oleje, dráty, co do něj vedou rozpojit a napojit k nim ten vývod automatického spínače ;)
Přesně nevím, kde to čidlo je, ale je přišroubováno do bloku někde u kliky ;)
Bergman

Příspěvek od Bergman »

olejové čidlo je na bloku ze zadu, přístupné od spodu vozu
bošš

Příspěvek od bošš »

A nevíte kterej drát je od něj a je někde přístupnej pod palubkou.
Musí bejt někde na konektoru.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“