DAEWOO a DOVOLENÁ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
DAEWOO a DOVOLENÁ
Nevím jestli tady tohle téma někde je ale já jsem ho nenašel. Takže se pánové pochlubte kam letos vyvezete svoje autí a rodinu na dovču H.S.
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Naši odjeli předevčírem Sedanem do Chorvatska. Mluvil jsem s tátou, když tam dorazili.....nemohl si Sedánka vynachválit. Jel prý jak po másle, na dálnici to dostal až na 200 km/h a šel by víc a to i přesto, že kufr byl napěchovanej totálně (kufr, autolednice atd.). Klimka taky nezklamala (bez ní prej ani náhodou jaký je tam vedro a dusno). Co se týká spotřeby, nevím přesně čísla, ale prý úplně v pohodě, takže průměr typuju NEJVÝŠ do 9 l/100 km.
A já osobně jsem přemýšlel vzít Kombajna do Anglie, ale po propočítání nákladů by se to hrubě nevyplatilo díky studentským slevám co mám. Takže jen po ČR
A já osobně jsem přemýšlel vzít Kombajna do Anglie, ale po propočítání nákladů by se to hrubě nevyplatilo díky studentským slevám co mám. Takže jen po ČR
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
dovolenááá
ešte 21 dní a smer Rumunsko a Bulharsko!!! už sa neviem dočkať!!!
stále napredaj nejake diely na Nexiu!!!
stále napredaj nejake diely na Nexiu!!!
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
S manželkou dnes naposledy do práce a pak 14dní dovolená - jupííííííííí a jezdit budeme s Matízkem jen po ČR
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
První týden a poslední týden v srpnu. Jedu k rodičům na plnou penzi. K autu se nedostanu, protože ho budu muset pučovat tátovi. I když má svou feldu, tak jakmile přijedu domů auto mám zabavené. Nejdřív byl nadšený z mého matízka, teď z avea a přemýšlí, že by si koupil laceti.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já začátkem srpna na slovensko (Bojnice) a pak 14 dní tady po českejch luzích a hájích. Každej den jeden výlet. Holt musim bejt v dosahu odtahovky
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
29.7.2006 vyrazim na dlouhou cestu 2150 km do Krymu, zastavka v Kijeve na 1 den a zase za volant doufam ze mi auticko prezije ve zdravi
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
pekrtek píše:Chtel jsem s Lanosem vyrazit v srpnu do Bulharska, ale samotnému se mi nechtělo, trakže letím. Paradox je, že to vyjde skoro stejně draho jako autem (pro dvě osoby). Někdy si tu cestu budu muset splnit. Nebylo by dobré tam příští rok udělat Daewoo sraz?
Jasné Můj otcko tam byl dvakrát s Lanosem. A samozřejmě auto jelo bez problémů. Sraz by jsme mohli spojit aj s Bulgariatekkem A před tím je ještě Ukrainatekk, tak by jsme mohli podniknout takovou cestu po krásách východní Evropy
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Do Bulharska bych nejel, prý tam hodně moc zdražili.....a navíc k té zemi nemám nějak důvěru....co takhle jih Francie? Je tam krásně a ne draho.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To nezní špatně Bulharsko asi taky nedjpsx píše:Do Bulharska bych nejel, prý tam hodně moc zdražili.....a navíc k té zemi nemám nějak důvěru....co takhle jih Francie? Je tam krásně a ne draho.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje