eMKaSK - hospitalizacia v nemocnici

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

eMKaSK - hospitalizacia v nemocnici

Příspěvek od eMKa Slovensko »

neviem ci Vam Blue niekde pisal na fore alebo nie ale od soboty 24,06,2006 sa nachadzam v nemoscnici a az vcera sa mi podarilo zohnat notebook a na mesiac som si objednal gprs pripojenie na internet sa preto som vam nemohol doteraz oznamit preco sa neozyvam.

zajtra ma caka sice planovana operacia ale aj tak trosku neplanovana.

ako si vy starsi clenovia fora pamatate minuly roik skoro presne v tomto case som bol tiez v nemocnici lebo som mal problemy so zlcnikom.

vtedy som si nenechal vytoiahnut zlcnokove kamene a povedal som ze si naplanujem operaciu na iny termin. a planoval som to tak dlho ze ma zlcnik predbehol o cele dva dni, a to tak ze uz som mal urobenie aj predbezne vysetrenia na internom a aj vysetrenie srdca a na pondelok som mal ist na chirurgiu sa objednat na zakrok. a cuduj sa svete ja uz v sobotu som isiel na chirurgu pohotovost s tym ze mam mierne bolesti brucha. tak sima tam teda nechali lebo hned medzi dverami nma spoznala sestricka ktora tam zhodou okolnosti bola aj minuly rok.
a ked som im povedal ze v pondelok sa chcem ist objkdnat na zakrok nevahali a auz aj ma prijimali na oddelneie s tym ze uz som objednany :lol: :lol: :lol:

takze mi drzte na zajtra palce, pretoze na zajtra mam naplanovany zakrok. samozrejema hned ako budem moct napisat par riadkov sa ozvem osobne ale aj tak predpokladam ze zavolam hned ako to bude mozne Blueovi a ten Vam oznami ze uz je po kamenoch.

S pozdravom eMKa Slovensko s Kamenami :lol:

PS:
su tu strasne pekne sestricky praktikantky a jedna uz na mna nedockavo caka - ide mi robit klystir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Reklama

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

drzim palce ;)

inak sa cudujem ze uz v tak mladom veku... mojej mame vyberali pred 3 rokmi asi a pravdu povedat, odvtedy len pribera (dufam ze toto nebude nikto zo znamych citat), tak drzim palce aj potom
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

ties drzim palce a nech operacia dopadne dobre ;)
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Ať to dobře dopadne -i
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Tak ať to máš už úspěšně za sebou. Hodně štěstí :D
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Taky hodne stesti, at to mas bez komplikaci za sebou ;).
mino

Příspěvek od mino »

Aj ja želam veľa štastia a keď je tam tak veľa pekných sestričiek možno Ťa aj dôjdeme pozrieť :lol:
Škoda Roomster TSI
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

takze pre tych co chcu ist pozriet radsej tie pekne sestricky praktoikantky a nie mna mam par info. Volaju sa Katka, Zuzka, Mirka a Terezia.
Su vsetky pekne a mile, jedna z nich je vodcovsky typ a povedala mi ze som stary a dalej mi VYká. tak to by nasralo cloveka :lol: :lol: .

Terezia mi dnes davala klystir a pravdu povediac je to sikovna baba a ma aj siikovne ruky :lol: :lol:

Katrka a Zuzka mi dnes brali a krv a podarilo sa im to naprvy krat, sice sa ma najskor pytali ze preco som nechal zily doma (zasa sa snazily byt vtipne a robili si srandu zo starsieho pana :lol: . nakoniec sa im podarilo mi odobrat po piatich minutach hladania jednej mojej zily
Obrázek
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

takze pre tych co chcu ist pozriet radsej tie pekne sestricky praktoikantky a nie mna mam par info. Volaju sa Katka, Zuzka, Mirka a Terezia.
Su vsetky pekne a mile, jedna z nich je vodcovsky typ a povedala mi ze som stary a dalej mi VYká. tak to by nasralo cloveka :lol: :lol: .

Terezia mi dnes davala klystir a pravdu povediac je to sikovna baba a ma aj siikovne ruky :lol: :lol:

Katka a Zuzka mi dnes brali a krv a podarilo sa im to naprvy krat, sice sa ma najskor pytali ze preco som nechal zily doma (zasa sa snazily byt vtipne a robili si srandu zo starsieho pana :lol: . nakoniec sa im podarilo mi odobrat po piatich minutach hladania jednej mojej zily
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne čtv čer 29, 2006 19:53, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Držíme pěsti ( ty znamenají štěstí ) :D ;)
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Klídek, bude vše dobré. Žlučníky dnes dělají na vrátnici laparoskopicky. Tobě udělali vyjímku, že Tě dali na oddělení, aby jsi si užil sestřiček (vrátní prý odmítají dávat klistýr). :lol: :lol: :lol:
whisky22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky22 »

Prajem bezbolestnu operaciu a rychle uzdravenie. A hlavne rychly navrat do prace. Nebudes sa predsa dlho vyvalovat v nasom prepychovom zdravotnickom zariadeni.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný večer :D Venku + 17 ;)
Taky přeju brzké uzdravení ;) Kdepak jsi v Novém Městě? Loni když jsem byl u vás na Slovensku na srazu tak jsem se tam stavovali.Byla tam setra moji švagrový a nemocnice byla docela sympatická taková normální okreska.I když je lepší malá hospoda jak pěkná nemocnice!!!
Tak ještě jednou -i
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

eMKa Slovensko píše:Katrtka a Zuzka....

:shock: ty uz aj preklep urobis o com sa ti to sniva :lol: :D
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
GHOST
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GHOST »

No hlavne aby si to už mal za sebou a mohol sa venovať "rekonvalescencii" so sestričkami :lol: :lol:
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
Odpovědět

Zpět na „POKEC“