Kontrolky v přístrojovce
Moderátor: Blue Lanos
Kontrolky v přístrojovce
Zdravim, nevíte někdo jak se dostanu na kontrolky v přístrojovce? Nesvítí mi kontrolka potkávaček a nerad bych se na ni dobýval a něco ulomil.
Modročerný Mates 0,8 S, r.v. 2000 spotřeba město 5,8l
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolky v přístrojovce
Ty máš v Matizovi kontrolku potkavacích světel??? V našem Matizovi je jen kontrolka dálkových, tak nevím, jsi si jistý, že ji tam máš a svítila ti někdy???pietre píše:Zdravim, nevíte někdo jak se dostanu na kontrolky v přístrojovce? Nesvítí mi kontrolka potkávaček a nerad bych se na ni dobýval a něco ulomil.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Aha! Koupil jsem totiž knížku ,,Jak na to" a tam u popisu přístrojovky je označena i kontrolka potkávaček. Myslel jsem, že už tedy nesvítila minulému majiteli. Když už jsme u těch kontrolek; je funkční kontrolka resezvy v nádrži? U Tica je také uvedena a nebyla funkční.
Modročerný Mates 0,8 S, r.v. 2000 spotřeba město 5,8l
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka rezervy je funkčí až opravdu skoro na nule, ale dá se na to určitě ještě 50km
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Re: Kontrolky v přístrojovce
Ke kontrolkám se dostaneš tak, že rozebereš komplet kapličku (5 vrutů v panelu a 4 vruty v přístrojovce). Odpojíš dva velké konektory na přístrojovce a celou ji dáš ven.pietre píše:Zdravim, nevíte někdo jak se dostanu na kontrolky v přístrojovce? Nesvítí mi kontrolka potkávaček a nerad bych se na ni dobýval a něco ulomil.
V návodu je označena kontrolka předních mlhovek (vypadá jako potkávačky, ale přeškrtnutá) a je umístěna vedle kontrolky dálkového světla.Kontrolka potkávaček tam není. Já jsem si ji právě dnes zapojil - na ty mlhovky. Jen to přeškrtnutí jsem začernil. Kontrolku benzínu jsem ještě svítit neviděl, protože jak už chlapi psali, rozsvěcuje se, až ručička leží na nule a to jsem ještě nevydržel.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, taky nejezdím na dorazVojta píše:Já tohle nemíním riskovat, protože podle odborníků při vyčerpání paliva může dojít k poškození čerpadla.