Vojto, nekdo Te predbehlVojta píše:Nejvíc se mi líbí, že ti, kteří pod avatarem mají napsáno bydliště, to klidně napíšou ještě jednou. A lidi od nikud ne. Jen Akri zapomněl napsat, že bydlí v přízemí a nechává otevřené okno.(jo, a ten klíč pod rohožkou nebyl).
Odkud jste?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Je to pořád stejné! Z posledních 60 nováčků se jich víc jak čtyřicet nenamáhalo napsat ani oblast odkud jsou. ODMÍTÁM reagovat na jejich příspěvky, i kdyby byly adresovány přímo mně. Na autokacik se s takovými členy vůbec nebaví, dokud nedoplní bydliště (alespoň oblast) a auto.
To MILOSH: Nešlo by s tím něco udělat?
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
A já si celou dobu myslel, že máš Nubiru....fakt.Habron píše:Souhlasím
Pro jistotu jsem ještě k městu připsal daewoo model
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to nějak napravit, co Milosh???Vojta píše:Je to pořád stejné! Z posledních 60 nováčků se jich víc jak čtyřicet nenamáhalo napsat ani oblast odkud jsou. ODMÍTÁM reagovat na jejich příspěvky, i kdyby byly adresovány přímo mně. Na autokacik se s takovými členy vůbec nebaví, dokud nedoplní bydliště (alespoň oblast) a auto.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Odkud jste?
A co povolani![/quote][/url]Badger píše:Chtělo by to nějak napravit, co Milosh???Vojta píše:Je to pořád stejné! Z posledních 60 nováčků se jich víc jak čtyřicet nenamáhalo napsat ani oblast odkud jsou. ODMÍTÁM reagovat na jejich příspěvky, i kdyby byly adresovány přímo mně. Na autokacik se s takovými členy vůbec nebaví, dokud nedoplní bydliště (alespoň oblast) a auto.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Při první registraci jsem všechno hezky vyplnila, ale bohužel mi nedošla aktivace, psala jsem i na info, ale bez odpovědi. Tak jsem se zaregistrovala znova ale už jen s povinými údaji. Teď jsem to napravila. A jakmile to bude možné, přidám i fotku, samozřejmě autíčka.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Pro model je IMHO vhodny podpis, koukni se k ostatnim...Habron píše:Souhlasím
Pro jistotu jsem ještě k městu připsal daewoo model
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Koukám že dovozci ojetin se činí (nebo telekom zase zlevnil internet
Bo bříve byl nejbližší Daewaak akri v riu, za to v posl. době je tu dost lidí z Pa,Hk-nabízí se tedy otázka: co malý regionální sraz?
Já sem ji sice prodal ale než si pořídím dalšího daewroleta tak budu na srazech asistovat v ludkově Gtx-u
Bo bříve byl nejbližší Daewaak akri v riu, za to v posl. době je tu dost lidí z Pa,Hk-nabízí se tedy otázka: co malý regionální sraz?
Já sem ji sice prodal ale než si pořídím dalšího daewroleta tak budu na srazech asistovat v ludkově Gtx-u
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
My teď pojedeme na ten MoravskoSlezský do Hrabyně A určitě se nebráníme i nějakému tady u nás ve Východních ČecháchOlda píše:Koukám že dovozci ojetin se činí (nebo telekom zase zlevnil internet
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No já mám bohužel čas až tak v druhé půlce prázdnin , ale moc rád bych se sešel s kolegy z regionu. S Oldou jsme se jen tak letmo potkali v Baldovci, ale sejdem se.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony