???Jakého máte mobilního operátora + jak jste spokojeni???
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
???Jakého máte mobilního operátora + jak jste spokojeni???
Ahoj všem, zřejmě to tu ještě nebylo, tak pro zajímavost. Jakého máte mobilního operátora a jak jste s ním spokojeni???
Mám Vodafone a jsem velice spokojený ( 300min. měsíčně zdarma ) Jak jsou na tom ostatní???
Mám Vodafone a jsem velice spokojený ( 300min. měsíčně zdarma ) Jak jsou na tom ostatní???
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Reklama
Re: ???Jakého máte mobilního operátora + jak jste spokojeni?
Vzhledem k "množství" operátorů na ČR/SR trhu to bude jistě zajímavé a pestré témaBadger píše:Ahoj všem, zřejmě to tu ještě nebylo, tak pro zajímavost. Jakého máte mobilního operátora a jak jste s ním spokojeni???
Já: Eurotel, zdarma nemám nic (to asi mají jen uživatelé služebních mobilů), 30 volných minut a 30 volných SMS měsíčně. Relativní spokojenost.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Relativní spokojenost
EUROTEL - jako MIREK, bez výhod - relativní spokojenost " VAZOUN "
Re: ???Jakého máte mobilního operátora + jak jste spokojeni?
Jak kteří. Já už jsem třeba ve druhém zaměstnání, kde musím soukromé hovory platit, i když se bohatě vejdu do paušálu a neprovolám nic navíc, prostě mně spočítají cenu za minutu, jako bych volal nad rámec paušálu. Takže na nějaká soukromá volání ze služebního kašlu, mám svého Oskara Odepiš a pro soukromá volání na mobily holt v práci používám pevnou linku .Mirek píše:Já: Eurotel, zdarma nemám nic (to asi mají jen uživatelé služebních mobilů),
ja mam EASY T-MOBILE. aj ked sem-tam mavam hovory ktore stali kazdy niekolkostokorun, na pausal sa mi ist neoplati. vacsinou vychytim akciu v ktorej ziskam dvojnasobok kreditu, takze vsetko je o polovicu lacnejsie. mam v ´zalohe´ PRIMA kartu ORANGE ktoru mam uz hadam 6 rokov, keby nahodu klesli ceny a bolo by to vyhodnejsie
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Tak taky napíšu: mám Eurotel, přešel jsem z GOu na paušál, tuším nějakej Student či co. 100 volných SMS a 40 volných minutek. Je to celkem v pohodě, často to ani nevyužiju. Naštěstí to převádí do dalšího měsíce
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
T-Mobile T30....není to kdovíco, ale stačí....jak se říká "neurazí nenaštve"..
to badger: kšeft ti neudělám
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám Vodafone a jsem moc spokojený. V síti platím jen prvních 5 minut a pak až hodinu volám zdarma. Je to docela soloidní operátor. Neměl jsem ještě ani jednou problém, že bych potřeboval se dovolat a nebylo to možné. Takže dávám všech 10 bodů...
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdyby jste náhodou chtěl někdo přejít k Vodafone, tak dejte vědětdjpsx píše:T-Mobile T30....není to kdovíco, ale stačí....jak se říká "neurazí nenaštve"..
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje