Kdo byl s Lanosem v Milovicich?
Moderátor: Blue Lanos
Kdo byl s Lanosem v Milovicich?
Objevil jsem foto, je to nekdo z klubu?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
No myslím, že je to docela masivní na Lanose, ale to je samozřejmě jen můj názor
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Taky bych rek ze ma co delat aby to uvezlBadger píše:No myslím, že je to docela masivní na Lanose, ale to je samozřejmě jen můj názor
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To je jasný, ale myslel jsem masivní jako moc velkýVít, Jiří píše:ale kluci vždyt je to dutý a ne z betonu-----ale myslímsi že s tím zadkem zaspal dobu tak o dva až tři roky-need for speed už neletí
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Třeba si tu hru sehnal až teď Jinak souhlas....Lanos s tím nebude mít problémy.Vít, Jiří píše:ale kluci vždyt je to dutý a ne z betonu-----ale myslímsi že s tím zadkem zaspal dobu tak o dva až tři roky-need for speed už neletí
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Blue Lanos
juj to je obluda chudak lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01