Nové testy v autoškole

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Je návrat ke "klasickým" testům dobrý krok?

Ano
7
78%
Ne, současné testy více oddělily dobré řidiče od špatných.
2
22%

Celkem hlasů: 9

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Nové testy v autoškole

Příspěvek od djpsx »

Vyzkoušejte si 2 varianty testů...konečně zase zavedou jen 3 odpovědi, kdy jen 1 je správná, tak jak to většina z nás kdysi dělala.

http://auto.idnes.cz/zvladnete-autoskol ... tomoto_fdv

Na výsledek se mě neptejte....ale většinu testu a křižovatky jsem měl správně :lol:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Dělal jsem si zkušební testy asi před čtrnácti dny. Dělal jsem tři a až jsem se sám divil, že jsem je udělal. Po 35 letech ...... :lol: :lol: :lol:
Mitch z ráje Českýho

Re: Nové testy v autoškole

Příspěvek od Mitch z ráje Českýho »

djpsx píše:Vyzkoušejte si 2 varianty testů...konečně zase zavedou jen 3 odpovědi, kdy jen 1 je správná, tak jak to většina z nás kdysi dělala.

http://auto.idnes.cz/zvladnete-autoskol ... tomoto_fdv

Na výsledek se mě neptejte....ale většinu testu a křižovatky jsem měl správně :lol:
Tak to jsi dobrej... Dcera dělala před měsícem Autoškolu a tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem si svoje znalosti z CD,které dávají k učebnici.Po třetím testu jsem s tím s krvavýma očima seknul a cca 1/2 hod.jsem se považoval za naprostého imbecila a kreténa v dopravních předpisech,který snad dostal papíry před 35.lety za husu.... Nakonec mě zklidnila myšlenka,že snad dotyčného autora této varianty předpisů nikdy na silnici nepotkám,protože on má v hlavě těch svých 5 variant a já jen jednu...přežít.Jinak dcera udělala Autoškolu na výbornou,dokonce s odměnou...a navíc s mojí radou : "Jezdi autem jako v životě,t.j. slušnost,ohleduplnost,klídek....
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Zkusil jsem, udělal jsem. žádná sláva, ale co se týče praktické části, tím myslím křižovatky tak bezchybně. :D Ale oživování ode mne nečekejte :roll: A to mám v plánu dneska se jít zapsat do autoškoly, potřebuju papíry na motorku. :P Už se móóc těším :lol:
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No já právě jsem na to čekal a modlil se za to, protože bych chtěl řidičák ještě na motorku, resp. na všechny co jdou, zatím mám jen na malou, kterou jsem dostal k papírům na auto. Takže až bude čas, tak se přihlásím a pak si snad konečně splním sen a koupím choppera :lol:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Jenda

Příspěvek od Jenda »

Už jsem vyzkoušel tak 6 nových testů a v pohodě, snad jen chybka v organizačně/legislativních otázkách. Rozhodně bych se toho nebál. Ovšem ty současné (platné do konce června), těch jsem si také pár udělal a myslím, že bez přípravy bych řidičák neobhájil, dost slovíčkaření a třeba 4 správné ze 4 odpovědí :?
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
GHOST
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GHOST »

To je fakt 8)
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Jak sleduji, tak jen samá chvála. Jen starší lidé mají (zbytečné) obavy z počítačů. Jinak bych úplně zrušil technické otázky typu: jak daleko od okraje vozidla mají být mlhovky :evil:
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Richard

Příspěvek od Richard »

Tak jsem si to zkusil, a prospěl bych :lol: :D :lol: , na to že jsem dělal řidičák v roce 1972 a od té doby jezdím, to snad jde. Především ale jde jak tu někdo napsal o tu toleranci, ohleduplnost a KLÍDEK :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Richard

Příspěvek od Richard »

Tak jsem si to zkusil, a prospěl bych :lol: :D :lol: , na to že jsem dělal řidičák v roce 1972 a od té doby jezdím, to snad jde. Především ale jde jak tu někdo napsal o tu toleranci, ohleduplnost a KLÍDEK :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

když moje mladá předloni dělala papíry tak jsem si ty testy z CD taky dělal :evil: :evil: :evil: :evil: Dostalo mně to slovíčkaření. Rozlišovat mezi zastavenim a zastavenim vozidla... Od tý doby pokaždý zastavim auto, vystoupim, oběhnu ho kolem a 5 minut čekam s pohledem na auot. Ale stejně furt nevim, jsetli jsem zastavil jenom já nebo jsem zastavil i vozidlo :?: jetsli se vracej ke starejm testum, je to jenom dobře.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Přesně....asi před třemi lety jsem chodil s holkou, která si zrovna dělala papíry na auto a ty testy ani náhodou....a ty otázky o mlhovkách apod. ... k čemu to dnes je? Mlhovky stejně jsou už na autech pevně dané (stejně jako světla, blatníky, nárazníky atd.) :roll: :roll:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jsem dělal papíry před 4lety, což byly (tuším) zrovna docela nové ty hnusné s více správnými možnostmi :twisted: ale i tak jsem je udělal na plnejch 65b. :lol: dneska si myslím, že bych neměl šanci :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“